نمایشگاه پنجمین چشنواره نوجوان خوارزمی در پژوهشسرای امام محمدباقر(ع) افتتاح شد.

به گزارش “روراستی” پژوهش‌سرای امام محمدباقر(ع) شهر رفسنجان محل عبور و مرور نخبگانی است که امروز هر کدام در مقاطع عالی مشغول به تحصیل هستند و نخبگانی که امروز مغزهایی متفکر برای خلق یک اثر علمی دارند تا پا جای پای دانش آموزان ماقبل خود که روزگاری این محل را برای شکوفایی نبوغ خود انتخاب کرده بودند گذاشته و برای شهرشان افتخار کسب کننند.

نمایشگاه پنجمین جشنواره نوجوان خوارزمی امروز در محل پژوهش‌سرا افتتاح شد زمانی که وارد این نمایشگاه شدیم کارهایی دیدیم که از یک دانش‌آموز نوجوان بعید دانستیم اما این کارها از فکر و خلاقیت همان نوجوانانی خلق شده بود که با سن کم خود اما مبتکر و مخترعانی قابل هستند.

حمید خالقی مسئول پژوهش‌سرای امام محمدباقر(ع) در حاشیه افتتاح این نمایشگاه اظهار داشت: این جشنواره نوجوان خوارزمی ویژه متوسطه اول است که با محور بازارچه و کارآفرینی برگزار شده و از ۸۰ مدرسه متوسطه اول حدود ۵۲ مدرسه هرکدام به نوعی یک اثر یا بیشتر ارائه کردند.

وی بیان داشت: حضور مدارس روستایی و از بخش‌های مختلف در این جشنواره و نمایشگاه پررنگ بوده و در مجموع بیش از ۱۵۰ اثر از دانش‌آموزان به نمایش گذاشته شده است.

مدیر پژوهش‌سرای امام محمدباقر(ع) رفسنجان تصریح کرد: از مسابقات آزمایشگاهی و زبان انگلیسی در جشنواره دو نفر به مرحله استانی راه یافتند و برای بقیه رشته‌ها اردیبهشت ماه ۹۸ با دعوت از تیم داوری که از معاونت پژوهشی دانشگاه ولیعصر(عج) انجام دادیم، داوری شده و آثار منتخب به مرحله استانی راه پیدا می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۶۰ محور در کل کشور به مرحله کشوری راه یافته بود که ۳۶ محور برگزیده شد، عنوان کرد: دو اثر از رفسنجان بود که جای بسی افتخار است.

خالقی خاطرنشان کرد: محور بازارچه درست تبیین نشده چراکه باید تمام مراحل از تولید تا برندسازی طی شود و محور بازارچه فقط مرحله فروش باشد.

وی از خلاقیت دانش‌آموزان در زمینه میناکاری روی ورق مس یاد کرد و گفت: تمام مراحل آن از مواد اولیه تا تولید در رفسنجان انجام می‌شود.