رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان گفت : با فرا رسیدن ایام ماه مبارک رمضان و ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در این ایام ، اجرای طرح تشدید نظارذت بهداشتی طبق دستورالعمل سازمان از تاریخ 28 خردادماه آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
محمود مقامی در گفتگو با خبرنگار روراستی افزود : تعداد 2 اکیپ سیار و یک اکیپ ثابت امر نظارت بهداشتی بر عرضه فراورده های خام دامی را از مزرعه تا سفره را که شامل کشتارگاه ها،مراکز بسته بندی، سردخانه ها، مراکز عرضه وغیره می شود را برعهده دارند.
مقامی خاطرنشان کرد: اجراي طرح نظارت بر عرضه بهداشتي فرآورده هاي خام دامي با هدف جلوگيري از ورود فرآورده هاي خام دامي غير بهداشتي در سفره رمضان روزه داران اجرا مي شودو افراد در صورت هرگونه تخلف بهداشتی در عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان و بخش های تابعه موارد را به شماره تلفن34322063 واحد نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان گزارش دهند تا پیگیری های لازم توسط کارشناسان این اداره کل به عمل آید.
وی گفت : طبق قانون و بر اساس برنامه ريزي انجام شده تمامي مراکز عرضه فرآورده هاي مختلف خام دامي، کشتارگاه ها، رستوران ها و همچنين مراکز بسته بندي و قطعه بندي فرآورده هاي خام دامي مشمول اين طرح هستندکه در شهرستان رفسنجان دو کشتارگاه دام ( سرچشمه و رفسنجان)، یک کشتارگاه طیور، 4 مرکز بسته بندی فراورده های گوشتی( مرغ و ماهی و گوشت قرمز)، بیش از 350 مرکز عرضه فرآورده خام دامی و 35 تالار و رستوران وجود دارد.
طرح بهداشتي ونظارتي ويژه ماه مبارک رمضان در رفسنجان آغاز شد
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان گفت : با فرا رسیدن ایام ماه مبارک رمضان و ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در این ایام ، اجرای طرح تشدید نظارذت بهداشتی طبق دستورالعمل سازمان از تاریخ 28 خردادماه آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
برچسب ها:
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.