اولین رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) از چرایی عدم حضورش در جشن ۲۵ سالگی تاسیس این دانشگاه می گوید.
به گزارش ” روراستی ” از آنجایی که در جشن ۲۵ سالگی تاسیس دانشگاه ولیعصر (عج)رفسنجان پروفسور بهرامپور اولین رییس دانشگاه و رییس هیات موسس دانشگاه ولی عصر(عج) حضور نداشت گفت و گویی در مورد چرایی عدم حضور وی از طرف سایت روراستی انجام شد.
روراستی: لطفا نحوه اخذ مجوز و شروع به کار دانشگاه ولی عصر (عج)را به اختصار توضیح دهید.
بهرامپور: با سلام و تشکر، عده ای از مردم رفسنجان به همراه امام جمعه فقید و نماینده وقت شهر در ملاقات با وزیر علوم وقت قول مساعد تامین مالی جهت احداث دانشگاه در شهر رفسنجان را به ایشان می دهند و نظر وزیر در خصوص احداث دانشگاه را جلب می کنند.
روراستی: آیا وعدههای مسؤولان شهرستان در خصوص قول تامین مالی عملی شد؟
بهرامپور: امام جمعه فقید که قول کمک ۲۰۰ میلیون تومانی را داده بود در همان اولین قدم اظهار کرد که پولی وجود ندارد و ما یک حرفی زده ایم، سهام میلیاردی هم که نماینده وقت قول آن را داده بود، مشکل قانونی داشت و حتی یکی از طرف های مقابل در دادگاه شکایت کرد و به لحاظ قانونی دست دانشگاه از این شرکت ها هم کوتاه بود.
روراستی: با مشکلات مالی که وجود داشت چه کردید؟
بهرامپور: چون وعده ها عملی نشد روش معمول مان مراجعه به خیرین برای ساخت و ساز و حتی پرداخت حقوق بود که از همه موثرتر بود. در مواقعی هم که ناگزیر میشدیم قرض میکردیم حتی زمانی مرحوم دکتر انصاری برای اخذ وام از یکی از صندوق ها مجبور شد چک شخصی را ضمانت بدهد، به یاد دارم حتی یک بار که ۶ ماه حقوق همکاران را نداده بودیم برای اخذ وام به صندوقی رفتم که به دانشگاه متعهد بود که نیاز مالی ما را برآورده کند، اما وقتی نتوانستم وام بگیرم گریه شدم و از صندوق بیرون آمدم و سراغ یکی از خیرین رفتم که گفت چقد پول لازم دارید ایشان حقوق همکاران و بچه ها را داد و بچه های دانشگاه شب عید خوشحال شدند.
حتی برای تامین گازوئیل پول نداشتیم و بچهها(دانشجوها) از سرما می لرزیدند، اما طوری وانمود می کردند که من ناراحت نشوم.
در سال ۷۴ جهت اختصاص ردیف بودجه دولتی برای دانشگاه ولی عصر (عج) به آیتالله هاشمی رفسنجانی مراجعه کردم وی گفت آقایان شهرستان متعهد شده اند که نیاز مالی دانشگاه را تامین کنند، لذا سخت است بگویم این کار انجام شود که نهایتا با پیگیری وی از طریق ریاست وقت سازمان برنامه و بودجه ۴ میلیون تومان بودجه برای دانشگاه اختصاص پیدا کرد.
روراستی: در چه سالی بودجه دولتی به دانشگاه اختصاص پیدا کرد و ردیف بودجه مناسب و قابل قبولی دریافت کرد؟
بهرامپور: هر چند در سالهای قبل به دلیل دوستی و آشنایی با یکی از دوستان که در برنامه و بودجه بودند پیگیری هایی هم با دوستان برای تخصیص بودجه به عمل آمد، اما در سال ۸۴ با تغییر دولت، زاهدی وزیر علوم و تحقیقات شد و به دلیل آشنایی با مشکلات دانشگاه در همان سال اول وزارت بودجه دانشگاه از حد قابل قبول بالاتر اختصاص یافت و این چنین شد که می بینید بودجه عمرانی دانشگاه از بودجه شهرداری بیشتر است که باید دعای آن را به جان وزیر علوم دولت نهم و تیم ایشان در وزارت علوم کرد.
روراستی: آیا از شما به جهت شرکت در جشن بیست و پنجمین سالگرد تاسیس دانشگاه دعوت شد؟
بهرامپور: بعید می دانم شاید هم دعوت شده ام ولی شاید دعوتنامه بدست من نرسیده باشد! البته من در انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی(دوره دهم) متوجه شدم که دانشگاه به شدت سیاست زده شده است و به همین دلیل از هیات امنا دانشگاه خود را کنار کشیدم شاید به همین دلیل دعوت نشده ام!
البته دعوت نکردن بنده بعنوان رئیس موسس و کسی که تحت شرایط سخت که ذکر آن گذشت
و نیمی از عمر دانشگاه را رئیس آن بوده به چنین جلسه ای نشان از سیاستزدگی فاحش مدیریت دانشگاه است.
حتی اگر رئیس سابق حضور پیدا نکند حق مردمی که پول خود را سخاوتمندانه در اختیار قرار داده اند که دانشگاه تاسیس کنیم این نیست که برای سیاست بازیهای گروه خاص به کار بندیم.
روراستی:مگر در دانشگاه رفسنجان چه می گذرد؟
بهرامپور: می گویند بعضی مسؤولان دانشگاه تعداد ساعاتی که در جلسات سیاستبازی می گذرانند از تعداد ساعتی که صرف مسائل تحقیقاتی رفسنجان می کنند بسیار بیشتر است، البته امیدوارم این حرفها نادرست باشد. باید بگویم که بسیاری از افراد نگران این هستند که حتی همین مراسم جشن هم نه بخاطر دانشگاه که به خاطر تبلیغات انتخابات آینده شورای شهر برای گروه خاص برپا شده باشد که ان شاالله اینطور نباشد.
انشالله خداوند همه ما را به راه راست هدایت کند.