معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: از ابتدای امسال تا کنون بیش از ۹ هزار و ۳۰۰ کیلو گرم مواد غذایی فاسد از سطح مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی رفسنجان و انار جمع آوری و معدوم شد.
به گزارش “روراستی” احمد جمالی زاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای امسال تا کنون ۱۵ هزار و ۶۰۰ مورد نمونه برداری از مواد غذایی داشتیم و بیش از ۹ هزار و ۳۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته شامل گوشت سفید وگوشت قرمز، تخم مرغ، آبلیمو، شیرینی و … در رفسنجان و انار جمع آوری و معدوم شد.
وی افزود: در زمینه برداشت پسته از انبار نگهداری پسته بازدید انجام می شود، انبار باید خنک، کاشی شده و قابل شستشو باشد، حشرات در آن وجود نداشته باشد اگر نمناک و یا خیلی گرم باشد امکان رشد قارچ افلاتوکسین در آن وجود دارد و این برای پسته مضر است.
جمالی زاده عنوان کرد: از ابتدای امسال بیش از ۲۰ هزار مورد بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن بین راهی رفسنجان وانار انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: در این بازدید ها امسال ۴۱ مورد متخلف به محاکم قضایی معرفی و منجر به تعطیلی ۲۱ مورد مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان عنوان کرد: از ابتدای امسال تا کنون بیش از ۹ هزار و ۳۰۰ کیلو گرم مواد غذایی فاسد از سطح مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی رفسنجان و انار جمع آوری و معدوم شد.