بخشدار مرکزی رفسنجان خواستار مشخصشدن سهم روستای قاسمآباد، دهیاری و اهالی روستا از منافع خانه حاج آقاعلی شد و اینکه عواید املاکی که در مجموعه روستا از مجموعه حاجآقاعلی به دست آمده باید اداره اوقاف و مجموعههای دیگر مشخص کنند و به این روستا برسد.
به گزارش روراستی، مصطفی بخشی، در گفتوگو با خبرنگار ما نسبت به بیاطلاعی از واگذاری بزرگترین خانه خشتی جهان باب گلایه را گشود و اظهار داشت: از اینکه قرار است این خانه ساماندهی شود از مسئولان قدردانی میکنم اما اینکه چرا بدون اطلاع بخشدار، شوراها و دهیار و همچنین میراث فرهنگی چنین برنامهای انجام شده جای بسی گله است چون قاسمآباد از توابع بخش مرکزیست اما ما بیاطلاع بودیم.
بخشدار مرکزی رفسنجان ادامه داد: اگر زمانی اتفاقی مانند تحصن یا اعتراض مردمی صورت گیرد تبعاتش را بخشداری و شوراها باید بپردازند و گرفتاریهای آن گریبان ما را میگیرند در حالی که برای تصمیمگیری برای این مجموعه هیچ خبری به ما ندادند.
بخشدار مرکزی رفسنجان همچنین خواستار مشخصشدن سهم روستای قاسمآباد، دهیاری و اهالی روستا از منافع این خانه شد و اینکه عواید املاکی که در مجموعه روستا از مجموعه حاجآقاعلی به دست آمده باید اداره اوقاف و مجموعههای دیگر مشخص کنند و به این روستا برسد.
وی در ادامه از سخن معاون استاندار در جمع خبرنگاران رفسنجان در خصوص اختصاص اعتباری از درآمد مس بهعنوان حقوق دولتی که در بین شهرستانهای استان توزیع شده و بدون حضور مسئولان رفسنجان این کار انجام شده گفت: این پول حق مردم رفسنجان بوده که به یغما برده شده این حق باید به مردم رفسنجان برگردد.
بخشی، خاطرنشان کرد: ما مشکلات عمدهای در روستاهای بخش مرکزی داریم در حال حاضر ۱۰ روستا با تانکر آبرسانی میشوند؛ روستایی در۵۰۰ متری شهر رفسنجان با تانکر آبرسانی میکنیم آیا مسئولان استانی میبینند.
وی ابراز داشت: اگر پول از مجتمع مس سرچشمه بوده حق روستاهای اطراف مجتمع و شهرستان رفسنجان و روستاهای توابع آن است، بعد از چند دهه پیروزی انقلاب روستاهای اطراف سرچشمه یک جاده آسفالت ندارند، آلایندگی مس کشاورزی و آب قنوات منطقه سرچشمه را تحت تأثیر قرار داده است آیا مسئولان استان از معادن سایر شهرستانها هم چنین بهرهبرداری میکنند و سهمی از معادن آن شهرستانها به رفسنجان میرسد که یقینا چنین نیست.
انتهای پیام/