نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس گفت: معافیت مالیاتی باید مشمول معادن بزرگی همچون گل گهر، زغالسنگ، مس باهنر، فولاد و همه ۵۰۰ معدن استان شود نه اینکه فقط مس سرچشمه رفسنجان را تیغ بزنند و در استان توزیع کنند.
به گزارش روراستی، حجت الاسلام جلالی با اشاره به حضور در جلسه شورای معادن و طرح انتظارات شهرستان از حقوق معادن اظهار داشت: طبق قانون، استاندار مجاز است ۲۰ درصد از معافیت های مالیاتی را به معادن ببخشد مشروط بر اینکه نیمی از این سهم ۲۰ درصد را برای توسعه استان به کار گیرد.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس بیان داشت: بر این اساس، سهم معدن مس در این خصوص ۱۷۰ میلیارد تومان شده که ۵۰ درصد این رقم ۸۵ میلیارد تومان است که وارد کرمان شده است.
وی توضیح داد: اعتراض ما این بود آیا معافیت مالیاتی ۲۰ درصد به همه معادن تعلق می گیرد یا فقط به برخی معادن؛ دوم اینکه آیا به هرمعدنی که تعلق گرفت باید در شهر خودش یا در استان خرج شود که استاندار معتقد است این سهم در اختیار استاندار است و باید در کل استان خرج شود.
حجت الاسلام جلالی تصریح کرد: پیشنهاد ما این است که همه ۵۰۰ معدن اعم از دولتی، خصوصی و خصولتی همه باید مشمول ۲۰ درصد معافیت قرار بگیرند و همه بودجه ها از این ۲۰ درصد معافیت، ۵۰ درصد که به خودشان می بخشند و مابقی را وارد استان می کنند، این معافیت باید شامل همه ۵۰۰ معدن شود و این پول به طور کامل در یکجا متمرکز شود که در این صورت بنا به گفته معاون عمرانی استاندار۴۰۰ میلیارد تومان می شود.
وی با بیان اینکه ما هم که حدود ۹ درصد جمعیت استان را داریم اگر ۸ درصد از ۴۰۰ میلیارد تومان تعلق بگیرد ۵۰ میلیارد توان به رفسنجان و انار اختصاص پیدا می کند، افزود: بنابرین باید سهم رفسنجان و انار را به صورت عادلانه پرداخت کنند.
حجت الاسلام جلالی خاطرنشان کرد: سال ۹۸ فقط معافیت به مس سرچشمه خورده و امسال هم معافیت را فقط به مس سرچشمه زدند که ۱۰۰ میلیارد تومان می شود در صورتی که معادن بزرگی همچون گل گهر، مس باهنر، زغالسنگ، فولاد، کرومیت و …در استان داریم همه را باید مشمول این معافیت کنند سپس در استان تقسیم کنند نه اینکه مس رفسنجان را تیغ می زنند و در کرمان توزیع می کنند که ناعادلانه است.
وی تأکید کرد: اگر همه معادن مشمول این معافیت نشوند ضرر آن به همه استان میرسد و اگر بر اساس پیشنهاد ما اقدام شود بودجه خیلی خوبی وارد استان می شود که می توانیم بهره مندی بیشتری داشته باشیم.
انتهای پیام/