امام جمعه رفسنجان نسبت به دریافت حقوق دولتی از معادن گفت: تا آخرین روستایی که متعلق به رفسنجان است مشکلات آلایندگی، آب و …دارند که باید مدنظر باشد ما که در حال تحمل این مشکلات هستیم اگر منفعتی هست باید به مردم این شهرستان برسد، حرف منطقی که نماینده مطرح کرده ما هم از آن استقبال می کنیم این است که یا این ۱۰۰ میلیارد تومان حقوق دولتی معادن که از سرچشمه رفسنجان گرفتید را به رفسنجان بدهید یا اگر میخواهید حقوق دولتی از معادن بگیرید از همه معادن استان بگیرید و بر اساس سرانه جمعیت تقسیم شود.
به گزارش روراستی، حجتالاسلام اصغر عسکری ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه این شهر با گرامیداشت ۱۷ شهریور ۵۷ روز جمعه سیاه و خونین اظهار داشت: اگرچه به ظاهر مردم را از زمین و هوا به گلوله بستند اما در حقیقت آخرین میخها بر تابوت ستمشاهی کوبیده شد.
امام جمعه رفسنجان تصریح کرد: در جریانهای سیاسی کشورهای اطراف نتیجه وادادگی و عقبنشینی و نتیجه ایستادگی و استقامت را میبینیم؛ رابطه امارات با اسرائیل یک نوع وادادگی بود واکنش ایران و چند کشور در این رابطه جدی بود اما نتیجه تسلیم و کرنش برخی دول عرب این بود که اسرائیل اعلام کرد با یک کشور دیگر هم رابطه برقرار میکنند.
وی ادامه داد: یک نوع نتیجه استقامت هم این است که مکرون در سفری که به لبنان داشت، حزبالله را بخشی از نظام سیاسی لبنان و منتخب مردم لبنان میخواند که این نشان میدهد که حزبالله قدرت نظامی ارزشمند ایستاده در مقابل اسرائیل است.
عسکری ابراز داشت: بنا به تأکیدات مقام معظم رهبری باید در مقابل دشمن توانمند باشیم که انسان ناتوان در برابر دشمن مجبور به پذیرش ستمهاست.
وی خاطرنشان کرد: در خصوص اعداد و ارقامی که از مجموعه مجتمع مس سرچشمه رفسنجان مطرح است؛ در بحث عوارض و پولهایی که از مس گرفته میشود یک درصد آلایندگی صنعت است که به حساب استان واریز میشود و رفسنجان سهمش را میگیرد اما بحث دیگری بهعنوان حقوق دولتی مطرح است که ۹ درصد از کاتدهای تولیدی و ۱۲ درصد از کنسانتره به حساب خزانه دولت واریز میشود و هرجا دولت صلاح دید مصرف میکند.
امام جمعه رفسنجان ادامه داد: ۱۰ درصد در سال ۹۷ حدود ۸۵ میلیارد تومان بوده که به استان داده شده و برای سال ۹۸ حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بوده که ۱۰۰ میلیارد تومان میتواند برگردد به مس و ۱۰۰ میلیارد تومان در اختیار استان قرار میگیرد که مسؤولان ما درخواستشان نسبت به این ۱۸۰ میلیاردتومان سال گذشته و امسال این است که این پول برای رفسنجان است اگرچه در اختیار استان است، از کجا آمده است.
وی ادامه داد: تا آخرین روستایی که متعلق به رفسنجان است مشکلات آلایندگی، آب و …دارند که باید مدنظر باشد ما که در حال تحمل این مشکلات هستیم اگر منفعتی هست باید به مردم این شهرستان برسد، حرف منطقی که نماینده مطرح کرده ما هم از آن استقبال می کنیم این است که یا این ۱۰۰ میلیارد تومان را به رفسنجان بدهید یا اگر میخواهید حقوق دولتی از معادن بگیرید از همه معادن استان بگیرید و بر اساس سرانه جمعیت تقسیم شود.
عسکری خاطرنشان کرد: رفسنجان مشکلات و نیازهای زیادی در عرصه های مختلف دارد که این حقوق باید منصفانه رعایت شود.
امام جمعه رفسنجان در پایان نسبت به اینکه حضرت زهرا (س) در کشور موقوفه یا کم دارد یا اصلا ندارد تذکر داد و افزود: حضرت زهرا (س) امالائمه است و جایگاه ممتاز و ویژهای دارد؛ موقوفه مهر فاطمی با همت امام جمعه مشهد، اوقاف و حوزه علمیه تأسیس شده که اولین موقوفه مشارکتی و منفعتی جهان تشیع است همه شما میتوانید به هر اندازه که در توان دارید مشارکت کنید.
انتهای پیام/