رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان رفسنجان گفت: ۱۳ طرح گردشگری با اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد ریال در دست اجرا است.
به گزارش روراستی، حسن حسینی آئین گرامیداشت هفته گردشگری اظهار کرد: در ۲ دهه اخیر صنعت گردشگری به عنوان یکی از ابزارهای توسعه روستایی در اقصی نقاط جهان مورد توجه قرار گرفت; امسال هم سازمان جهانی گردشگری شعار گردشگری و توسعه روستایی کرده است.
رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رفسنجان تصریح کرد: کرونا وضعیت اقتصادی و معیشتی روستایی را دچار رکود کرده است و با وجود این ویروس منحوس سفرها کاهش یافته و روستاها از رونق افتاده اند.
وی با اشاره به اینکه روستاها به دلیل تنوع اقلیمی ظرفیت مناسبی برای گردشگری هستند ادامه داد: در رفسنجان ۲ نوع اقلیم روستایی شامل اقلیم روستایی دشت و اقلیم روستایی کوهستانی وجود دارد که هرکدام دارای قابلیت های خاصی هستند و باید مورد توجه قرار گیرند.
حسینی در زمینه حمایت های مجتمع مس از طرح های گردشگری تصریح کرد: طی ۶ ماهه نخست سال جاری برای تهیه مواد اولیه به متقاضیان اجرای طرح های صنایع دستی و گردشگری ۳۳ میلیارد ریال در قالب تسهیلات کم بهره اعطا شده است.
وی خاطرنشان کرد: کرونا به صنعت گردشگری دربخش های دفاتر اقامتی، هتل ها، اقامت گاه های بومگردی و دفاتر خدمات گردشگری ۱۰۰ میلیارد ریال خسارت وارد کرد که انیدواریم با از بین رفتن این ویروس سفرهای گردشگری فعال و بخش های مذکور رونق بخشیده شوند.
حسینی گفت: در زمینه سرمایه گذاری در گردشگری ۱۳ طرح با اعتبار بیش از ۱۰۰۰ میلیارد ریال در رفسنجان در دست ساخت است که شامل مجتمع های گردشگری کوچک و بزرگ، واحدهای اقامتی و بوم گردی است.
انتهای پیام/