مدیر عامل و سرمایه گذار پروژه پیامبر اعظم (ص) رفسنجان در نشستی با خبرنگاران گفت: این پروژه از سال ۹۱ عملیات اجرایی آن آغاز شده و با پیش بینی های انجام شده قرار بود با اعتبار ۳۴ میلیارد تومان و بازه زمانی ۳ ساله تحویل داده شود امّا با سنگ اندازی های اداره اوقاف رفسنجان این پروژه علیرغم پیشرفت بالای ۹۳ درصد در همان سه سال ابتدایی، ۷ سال متوقف شده است.
به گزارش روراستی محمدرضا ملکی شامگاه شنبه در نشست با خبرنگاران در این مجموعه اظهار داشت: عملیات احداث پروژه پیامبر اعظم(ص) نبش میدان اصلی این شهر یعنی میدان ابراهیم از سال ۹۱ شروع شد و بخش هایی شامل شهربازی، باشگاه بدنسازی، کافی شاپ، ۳۵۰ مغازه، پاساژ، رستوران، پارکینگ و غیره در آن ساخته شده که تا سال ۹۴ بیش از ۹۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و از آن زمان متوقف شده است.
وی افزود: در ابتدا زمین به مساحت ۱۱ هزار و ۵۰۰ متر مربع بود که با عقب نشینی، حدود ۱۵۰۰ متر مربع بایستی در زمین به مساحت ۱۰ هزار متر مربع این مجموعه را احداث کنیم.
ملکی با اشاره به اینکه فاز نخست آن در ۵۰۰۰ متر مربع به تعداد ۴ طبقه احداث شده گفت: در این مجموعه ۱۲ هزار و ۴۰۰ نفر کارگر مشغول فعالیت بودند، و در صورتی که به بهره برداری برسد می توان برای ۸۰۰ نفر به طور مستقیم ایجاد شغل کرد.
وی با بیان اینکه هزار و ۵۰ متر مربع سهم اداره اوقاف و امور خیریه است که باید واگذار کنند خاظرنشان کرد: سهم آورده از اداره اوقاف و امورخیریه به اضافه شهرداری زمین و سهم سرمایه گذار هم اعتبار مالی بود؛ که سهم مردم، شهرداری و اوقاف و امور خیریه ۳۴ درصد است و بقیه به سرمایه گذاران که دو نفر هستیم تعلق دارد.
ملکی با بیان اینکه اداره اوقاف ۱۵ درصد بیشتر از سهم خود از این مجموعه را گرفته است افزود: امّا سنگ اندازی می کند و اجازه تخریب سه مغازه اوقافی که سد معبر جلوی پاساژ و مجموعه اداری- تجاری پیامبر اعظم(ص) را نمی دهد.
وی تصریح کرد: این سه مغازه همچنان مشغل به فعالیت در باب تعمیرات موبایل و دیگر خدمات هستند؛ سال ۹۶ که به کرمان اعلام شده که اوقاف و امور خیریه اجازه تخریب سه مغازه را نمی دهد؛ برخی از مردم با واگذاری مغازه و ملک و خانه شان، فروختن ملک دیگر و تأمین سرمایه، طلاجات و دریافت تسهیلات به امیدی در این پروژه سرمایه گذاری کردند امّا این افراد علاوه بر اینکه از کار بیکار شده و کسب و کارشان دچار مشکل شده است مسئولین به داد آن ها نمی رسند تا این پروژه از بلا تکلیفی در آید.
ملکی با اشاره به ۱۱ درب ورودی این مجتمع گفت: این مجموعه چیزی کم ندارد و جهز به سیستم گرمایشی و سرمایشی و تکنولوژی روز است و با ایجاد این پروژه در بافت قدیم و فرسوده شهر که از وقفیات شخصی به نام میرزا حسن است چهره شهر عوض می شود و شهروندان حتی از یزد و کرمان می توانند برای خرید به این پاساژ مراجعه کنند.
وی خاطرنشان کرد: در رفسنجان سرمایه گذرای این پروژه را متقبل شدم امّا این همه سال متوقف شده و مسئولین فکری برای راه اندازی و تکمیل آن نمی کنند.
ملکی اظهار داشت: مگر فریضه اوقاف غیر از خیرخواهی است؟ اوقاف در این مجموعه بیش تر از سهمش را درخواست داده است؛ مگر غیر از این است که باید نسبت به نیت واقف عمل کرد چرا این همه سال قدمی برای راه اندازی این پروژه عظیم نمی شود که هم اشتغالزایی را در بر دارد هم رونق اقتصادی در شهرستان را شاهد خواهیم بود.