لزوم همکاری دستگاه ها در خصوص تبدیل وضعیت ایثارگران/ تشریح برنامه های هفته شهید در رفسنجان

  • شناسه خبر: 68363
لزوم همکاری دستگاه ها در خصوص تبدیل وضعیت ایثارگران/ تشریح برنامه های هفته شهید در رفسنجان

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان رفسنجان برنامه های هفته شهید در این شهرستان را تشریح کرد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان رفسنجان برنامه های هفته شهید در این شهرستان را تشریح کرد.

به گزارش روراستی، مصطفی دهقان‌رجبی ظهر امروز ر نشست خبری به‌مناسبت ۲۲ اسفندماه سالروز تأسیس بنیاد شهید اظهار کرد: امسال مراسم هفته شهید با رونمایی از کتاب شهید معلم حاج‌محمد میرزابیگی از معلمان مدارس استثنایی و تجلیل از خانواده شهید شروع و این برنامه با حضور مدیران استانی برگزار می‌شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان رفسنجان ادامه داد: بیستم اسفند به‌مناسبت تولد حاج‌قاسم جشن تولد شهدای متولد اسفندماه در سالن فرهیختگان دانشگاه آزاد برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: بعد از دوسال کرونا که امکان برگزاری برنامه‌ها و مراسم تکریم خانواده شهدا و ایثارگران مهیا نبود، به لطف خدا و همت دولت آیت‌الله رئیسی، شرایط کشور به شکلی شد که از ابتدای ۱۴۰۱ موفق شدیم برنامه‌ها و جشن‌ها و آنچه که بر دوش‌مان به‌عنوان مسؤولیت هست، را انجام دهیم.

دهقان‌رجبی خاطرنشان کرد: مراسم افطاری، جشن پدران آسمانی، تجلیل از حانبازان، جشن میلاد شهدای بهمن‌ماه، اردوهای زیارتی و سیاحتی و…از برنامه‌هایی بود که انجام شد.

وی اضافه کرد: به‌صورت ماهنامه یا فصلی مراسم جشن تولد با در نظر گرفتن جامعه دانش‌آموزی که از شهدا الگوسازی شود و کار فرهنگی مؤثری انجام دهیم، این جشن‌ها برگزار خواهد شد.

دهقان‌رجبی همچنین برگزاری محفل انس با قرآن در دانشگاه ولیعصر(عج)، گلباران قبور مطهر شهدا، شب شعر و دیگر برنامه‌ها را ازجمله برنامه‌های هفته شهید در رفسنجان برشمرد.

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی در خصوص اشتغال فرزندان شهدا و مشکلات ایثارگران اظهار داشت: طبق تفاهم بین اداره کل بنیاد شهید استان با حضور معاون رئیس‌جمهو و رئیس بنیاد شهید، مدیران مس و استاندار وقت قرار بود ۹۰ فرزند شهید پسر از کل استان با اولویت رفسنجان، انار و شهربابک در مجتمع مس مشغول به‌کار شوند با هدف اینکه همه ما به خانواده شهدا مدیونیم و جمع زیادی از فرزندان شهدا بیکارند.

رئیس بنیاد شهید ابراز کرد: با برپایی جلساتی تلاش کردیم از این فرصت به نحو احسنت استفاده کنیم اما به‌دلیل نبود بانک اطلاعاتی کامل و عدم همکاری بعضی از افراد در مرحله اول موفق نشدیم همه فرزندان شاهد را مشغول کار کنیم. با پیگیری‌های بیشتر و همکاری که توسط مجتمع مس شکل گرفت قرار شد تمام فرزندان شهید پسر رفسنجان مشغول به کار شوند که این کار انجام شد اما هنوز حدود ۹ نفر مانده که در حال مقدمات قراردادشان هستند.

وی افزود: در کشور فرصتی برای استخدام فرزندان شهدای کل کشور و جانبازان بالای ۷۰ درصد با برگزاری آزمون خاص این گروه ایجاد شده که فرزندان شهدا همه اعم از دختر و پسر مشغول به کار شوند.

دهقان‌رجبی اضافه کرد: تعدادی دختر شهید بی‌سرپرست داشتیم که موضوع اشتغال آنان را هم که حدود ۲۸ نفر هستند، موفق شدیم حل کنیم.

وی در خصوص سهمیه ۲۵ درصد اشتغال ایثارگران گفت: این بدین معناست که از هر ۱۰۰ نفر ۲۵ نفر از بین خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران جذب شوند، گاهی غیر ایثارگران گله می‌کنند در صورتی که از چهار نفر سه نفر غیرایثارگر و یک نفر از خانواده ایثارگران دیده شده است.

دهقان‌رجی در باره موضوع تبدیل وضعیت خانواده ایثارگران توضیح داد: موضوعی‌ست که در کشور همه درگیر هستند و ما پیگیر هستیم هر ایثارگری که مراجعه کرده ضمن نامه به دستگاه پیگیری تلفنی هم انجام می‌دهیم و اگر دستگاهی همکاری نکند از طریق دیوان ورود کرده تا دستگاه مربوطه مجبور شود کار را انجام دهد

وی ادامه داد: در رفسنجان. بیشتر این مشکل در مجتمع مس هست با برگزاری آزمون مرحله به مرحله تمام کسانی که مشمول هستند تبدیل وضعیت شوند.

 

 

برچسب ها:
ایثارگران تبدیل وضعیت رئیس بنیاد شهید مصطفی دهقان رجبی
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

  • کمال صفایی

    دوست عزیز بنده جانباز و ایثارگر در یکی از شرکتهای اپراتور که تنها شرکت نیز می‌باشد با بیست و دو سال سابقه موفق به تغییر وضعیت خدمتی نشده ام و با شش میلیون تومان حقوق ماهیانه شرمنده زن و دو فرزندم هستم

    محمد علی

    شهیدان روی سر ما جا دارند ولی آیا فکر کردید که ۲۵درصد از سهمیه را به ایثارگران و جانبازان و شهدا اختصاص بدهید با هجده هزار جوان بیکار رفسنجان چه باید کرد؟ و اینکه افراد با تخصص بالا و سطح سواد بالا که سهمیه ندارند سوخت می‌شوند و افراد با سطح سواد بسیار کم و سهمیه دار مشاغل را می‌گیرند