رئیس دادگستری شهرستان فسنجان گفت: محورهای نوق و داوران جادههای پرخطری هستند که اگر روند تلفات و خسارات این محورها ادامه داشته باشد، سهم ادارات در این حوادث را مشخص و رسیدگی میکنیم و باید پاسخگو باشند.
به گزارش روراستی، حسین رمضانیزاده عصر امروز در نشست هماندیشی مسؤولان قضایی شهرستان با اصحاب رسانه با حضور قویدل معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در دادگستری این شهرستان با اشاره به اقدامات دادگستری شهرستان در سه ماه اخیر اظهارداشت: رسانهها در بعد اقدامات پیشگیرانه نقش پررنگی دارند و ما در بحث اطلاعرسانی عمومی تلاش داریم قوی عمل کنیم و اقدامات موثری که د حوزه دادگستری و حقوق عامه انجام میشود را اطلاعرسانی کنیم تا امیدآفرینی در جامعه ایجاد شود.
رئیس دادگستری شهرستان رفسنجان خاطرنشان کرد: توجه ویژه به پروندههای مسن که بخش قابل توجهی تعیین تکلیف شدند را در دستور کار قرار دادیم و در واحد اجرای احکام که قریب به ۲۸۰۰ فقره پرونده داشتیم که با تلاش همکاران ما به ۱۸۰۰ فقره کاهش پیدا کردند. رمضانینژاد ابراز کرد: در بحث افزایش امتیازات درصد اطلاع الکترونیک جزو مواردی هست که انجام امور قصایی را تسهیل و موجب کاهش اطلاع دادرسی میشود.
وی به تدوین برنامه افزایش نرخ رسیدگی به پروندهها در کوتاهمدت، میانمدت و بلند مدت اشاره داشت و کمبود کادر قضایی در دادگاه، دادسرا و شورای حل اختلاف را یادآور شد و گفت: این موضوع در حال پیگیری است.
رمضانیزاده رسیدگی به دو فقره پرونده کثیرالشاکی که یکی از آنها ۵۰۰ نفر شاکی دارد و بین ۴۰ تا ۵۰ میلیارد تومان مطالبه دارند را ذکر کرد و در خصوص پرونده قتل در در نوق تصریح کرد: این پرونده در دادسرا کیفرخواست انجام شده و حکم به قصاص صادر و پرونده در دیوان عالی کشور در حال رسیدگی است.
وی به حوزه پیشگیری از وقوع جرم پرداخت و بیان داشت: طرح جامع پیشگیری از سرقت پسته رفسنجان برای اولین بار به اجرا رسید و بسیار موفق بود و رضایتمندی مردم را در پی داشت.
کمپ ماده ۱۶ راه اندازی می شود
رمضانیزاده یادآور شد: طرح راهاندازی کمپ ماده ۱۶ با پیگیریهایی که انجام دادیم در حال تحقق است و مکان احداث کمپ مشخص شده است و در صورت تامین مالی تا چند ماه آینده این کمپ راهاندازی میشود و حداقل ظرفیت پوشش ۲۰۰ نفر از معتادان متجاهر رفسنجان، انار، کشکوییه و نوق را خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: طرح تجمیع کارگاههای ضایعاتی را در دستور کار داریم. بالغ بر۱۵۰ کارگاه ضایعاتی در شهرستان رفسنجان وجود دارد که بهزودی ساماندهی میشوند.
رئیس دادگستری شهرستان رفسنجان از راهاندازی مرکز مهر خانواده، دفتر حمایت از زنان و کودکان، طرح ساماندهی رودخانهها، نظارت جدی بر موقوفات و همچنین ساماندهی اتباع بیگانه خبر داد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: رفع نقاط حادثهخیز در شهرستان از دیگر مباحثی است که دنبال میشود. محورهای نوق و داوران جادههای پرخطری هستند که اگر روند تلفات و خسارات این محورها ادامه داشته باشد، سهم ادارات در این حوادث را مشخص و رسیدگی میکنیم و باید پاسخگو باشند.
جرایم سرقت و مواد مخدر ۲ جرم عمده در رفسنجان
محمدی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رفسنجان نیز عنوان داشت: در ۶ ماهه اول امسال ورودی دادگستری شهرستان رفسنجان ۸۱۲۷ پرونده بوده و ۷۱۶۵ مورد خروجی پروندهها بوده است.
وی عنوان کرد: سرقت و مواد مخدر دو جرم عمومی در این شهرستان است که کمپ ماده ۱۶ میتواند کمک کند.
دادستان رفسنجان به موضوع اتباع پرداخت و تأکید کرد: آمار جرایم خشن از سوی اتباع است.
وی یادآور شد: برای کاهش ورودی پرونده به دادسرا مستقر کردن مصلحین در کلانتریها را در دستور کار قرار دادیم و در زندان هم ۶ نفر از مصلحین مستقر شدهاند.
دادستان رفسنجان به ساماندهی موتورسنگینها اشاره داشت و افزود: در حوزه موتورسنگین تعزیرات هم باید پای کار باشد و ایجاد پیست موتورسواری پیشنهاد شده که انجام شود.
در پایان این نشست دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری رفسنجان افتتاح شد.