سایت تحلیلی خبری روراستی

تهیه ست جشن تکلیف از خارج از شهر صدای تولیدی های رفسنجان را در آورد/ آب در خانه تلخ است؟

جمعی از خیاط های رفسنجان زیر پوشش اتحادیه صنف خیاط ها، در اعتراض به عدم حمایت از تولیدی‌های این شهر به دفتر امام جمعه مراجعه و خواستار پایان دادن به این موضوع شدند.

به گزارش روراستی، صبح امروز جمعی از خیاط های رفسنجانی در اعتراض به تهیه ست جشم تکلیف از قم و بی اعتنایی به تولیدی های رفسنجان اعتراض شان را به دفتر امام جمعه بردند.

یکی از این خیاط ها در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: حدود ۱۱ سال است که فرم جشن تکلیف را اتحادیه تولید می‌کند اما امسال از یک استان دیگر سفارش دادند.
وی ادامه داد: سال گذشته علی‌رغم اینکه ۲۵۰۰ فرم سفارش داده بودند، ۱۲۰۰ فرم را از خیاط‌های زیر نظر اتحادیه خریداری کردند و مابقی را از سایر خیاطی ها و دیگر نقاط تهیه کردند و ما متضرر شدیم چون بر اساس قرارداد پارچه تهیه کرده بودیم، پیگیر هم شدیم که به نتیجه نرسید.
یکی دیگر از این بانوان گفت:
در این سال‌ها مدارس، نمونه‌ها را انتخاب می‌کردند و هر مدرسه بر اساس جمعیت فرم انتخاب و قیمت‌گذاری می‌شد حتی اتحادیه، دانش‌آموزان بی‌بضاعت را تحت پوشش قرار می‌داد و بدون هیچ مشکل و نارضایتی فرم‌ها تحویل می‌شد و اگر هم کوچکترین مشکلی بود ما پاسخگو بودیم و حل می‌شد.
یکی دیگر از خیاط ها که حدود ۱۰ نفر را در تولیدی خودش مشغول به کار کرده، گفت: جنس پارچه و کیفیت دوخت اعضای صنف مطلوب است و هیچ مشکلی ندارد و در این سال‌ها که با مدارس همکاری داریم خانواد‌ها و مدیران مدارس هیچ نارضایتی نداشتند.
لازم به ذکر است: خانواده ها نیز نسبت به گرانی ست های تهیه شده از خارج از شهر معترض هستند.

به گزارش روراستی، در رفسنجان حدود ۱۰۰ تولیدی لباس فعال است که در مجموع بیش از ۵۰۰ نفر اشتغالزایی دارند که اگر بنا باشد با چنین بی‌مهری‌هایی روبه‌رو شوند تولیدی‌ها جوابگوی نیروی کارشان نخواهند بود، بنابراین بهتر است مدارس و آموزش و پرورش مدیریت کرده و با تهیه فرم مدرسه و ست جشن تکلیف از آنان، تولیدی‌های شهرمان را حمایت کنند تا چرخ زندگی‌ این بانوان بچرخد.

خروج از نسخه موبایل