با حضور معاون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سه پروژه عمرانی در دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان با اعتبار بالغ بر ۵۳ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید و عملیات اجرایی یک پروژه نیز آغاز شد.
به گزارش روراستی، صبح امروز دوشنبه ۲۵ فروردینماه آیین بهرهبرداری از سه طرح عمرانی و کلنگزنی یک پروژه در دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان با حضور مهدی پندار معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، فرماندار رفسنجان، روسای دانشگاه ها و ادارات شهرستان و جمعی از مسئولان این شهرستان در دانشگاه ولیعصر(عج) برگزار شد.
رضا رنجبر کریمی رئیس دانشگاه ولیعصر(ع) رفسنجان در این مراسم پس از ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه و شهید مهدی تحویلیان گفت: اولین خوابگاه متأهلی دانشجویان به نام حضرت آمنه(س) که ساخت آن در زمینی به مساحت ۱۸۰۰ مترمربع و در ۱۸ واحد با اعتبار ۱۷ میلیارد تومان از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه در سال ۱۴۰۱ آغاز شده بود به بهره برداری رسید.
وی افزود: در ادامه چمن مصنوعی خوابگاه دخترانه پرنیان هم افتتاح شد.
رنجبر کریمی بیان کرد: در ادامه ساختمان دانشمند شهید محسن فخری زاده با مساحت ۹۹۰۰ مترمربع از سال ۱۳۹۴ با بودجه های دولتی آغاز و با بودجه مصوب سفرهای استانی رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی به استان کرمان و مساعدت های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تکمیل شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی افزود: همچنین ما کلنگ زنی فاز دوم خوابگاه مطهری را داشتیم که حدود ۱۲۵ واحد جدید با حمایت های وزارت علوم و دستگاه های ذیربط احداث خواهد شد.
رنجبرکریمی ادامه داد: در واقع از سه محل اعتبار این خوابگاه تامین می شود یک بخش به تسهیلاتی که قانون جوانی جمعیت مشخص کرده برمی گردد و بخش دیگر هم بودجه دولتی و نیز بخش سوم نیز درآمدهای اختصاصی دانشگاه است.
وی عنوان کرد: در مجموع ما حدود ۱۲۵ واحد حدود ۶ هزار متر فضا با اعتبار پیش بینی شده حدود۱۰۰ میلیارد تومان هزینه کار را شروع خواهیم کرد.
رنجبرکریمی تصریح کرد: در مجموع چیزی حدود ۲۰ هزار مترمربع فضاهای آموزشی، کمک آموزشی و رفاهی امروز افتتاح شد و در اختیار دانشجویان و اساتید و کارکنان قرار گرفت.
رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان ادامه داد: همچنین یکی از برنامههای دیگری که مورد تاکید قرار گرفت احداث ۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی هست که مجوزهای لازم گرفته شده و امیدواریم با حمایتهایی که دولت دارد و توجه ویژهای که در حوزه انرژی تجدید پذیر دارند ما بتوانیم این نیروگاه را به زودی شروع کنیم و در کوتاهترین زمان ممکن به بهره برداری برسد که هم کمک میکند به بحث ناترازی انرژی و هم یک منبع درآمد پایداری برای دانشگاه باشد.