سایت تحلیلی خبری روراستی

فرایندهای مالی دهیاری ها باید بهینه تر شود

معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور گفت : فرآیندهای مالی دهیاری ها باید بهینه تر شود و در این راستا باید آموزش به دهیاران جدی تر و در طول یکسال انجام شود تا دهیاران به ابزارهای کاری خود مسلط شوند و حقوق روستاییان صیانت شود.
محسن کوشش تبار در گفتگو با خبرنگار روراستی شرکت تعاونی دهیاری های بخش مرکزی رفسنجان را الگوی مناسبی برای استان و کشور برشمرد و افزود : در رفسنجان حرکت و رفتار های خیرین امیدوار کننده است زیرا انها در هر اقدام خداپسندانه ای مشارکت دارند.


وی تصریح کرد : این شرکت تعاونی در زمینه اشتغالزایی و کارآفرینی مسیر خوبی را انتخاب کرده است و دهیاران در توسعه روستاها نقش موثری دارند و باید فعالیت های خود را شفاف به مردم اطلاع رسانی کنند.

وی تصریح کرد : دولت یازدهم در راستای توسعه روستاها تلاش می کند و از آنجایی که دغدغه مقام معظم رهبری فرهنگ و اقتصاد مقاومتی است لذا دهیاری ها در روستاها یکی از ابعادی است که می توانند با بگارگیری صنایع تبدیلی در هر منطقه ( کشاورزی و صنعتی) اقتصاد را به اوج شکوفایی برسانند.

کوشش تبار گفت: 31 هزار شرکت تعاونی در سطح کشور فعالیت دارد که دهیاران باید برای تقویت و درآمدزایی این شرکت ها همکاری لازم را داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد : قرار است از محل بند ” ه ” تبصره 9 بودجه سال 93 حدود 20 درصد از قانون ارزش افزوده مجزا شود و به حساب دهیاری های شهرهای زیر 50 هزار خانوار واریز شود.
وی اضافه کرد : اگر قرار باشد دولت از محل قانون ارزش افزوده اعتباراتی به حساب دهیاری ها تخصیص دهد خیلی مهم است که قانون رعایت شود و یک ریال از اعتبارات غیر از روستا هزینه نشود ضمن اینکه علی رغم اعتمادی که به تمام ارکان کشور داریم نظارت دولت تدبیر و امید بر کارهای دهیاری ها در مقیاس حداقل هر دو ماه یک بار را وظیفه خود می دانیم تا در توزیع اعتبارات و به کارگیری آن حقوق روستاییان حفظ شود.
معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور یادآور شد : نمایشگاه دستاوردهای مدیریت شهری در اسفندماه برگزار می شود و شرکت تعاونی های استان کرمان نیز در این نمایشگاه حضور خواهند داشت .

خروج از نسخه موبایل