از پیشنهاد برای درس “مجیدشناسی” تا رساندن “مجید” به ریاست دانشکده ایران شناسی!

  • شناسه خبر: 63314
از پیشنهاد برای درس “مجیدشناسی” تا رساندن “مجید” به ریاست دانشکده ایران شناسی!

طی روزهای گذشته تودیع و معارفه فرماندار برگزار شد و نماینده رفسنجان و انار در مجلس به صراحت پیشنهاد چند واحد درس مجیدشناسی داد که تدریس شود.

طی روزهای گذشته تودیع و معارفه فرماندار برگزار شد و نماینده رفسنجان و انار در مجلس به صراحت پیشنهاد چند واحد درس مجیدشناسی داد که تدریس شود.
به گزارش روراستی، هفته گذشته آیین تودیع و معارفه فرماندار رفسنجان برگزار شد و پورمحمدی به جای فصیحی هرندی سکان فرمانداری رفسنجان را به دست گرفت.
سکانداری که کمتر کسی از بازگشت او به این صندلی رضایت دارد که در اینجا قرار نیست به آن بپردازیم.
اما حجت الاسلام جلالی بیش از ده دقیقه در این مراسم صحبت کرد و به توصیف صفات فصیحی هرندی پرداخت که در کلام زیبا بودند اما در عمل هم به آن خواهیم پرداخت تا زیبایی آن توسط مخاطبان قضاوت شود.
آقای نماینده ضمن تعریف و تمجید از آقای هرندی، پیشنهاد چند واحد درس مجیدشناسی داد و تاکید کرد که مدیران شهرستان خود را متصف به صفات آقای مجید فصیحی هرندی کنند.
اما مجید فصیحی هرندی اگرچه انسان خوش اخلاق و مهربانی است و در سعه صدر وی شکی نیست، ضمن احترام به مقام آزاده سرافراز کشورمان، به چند نکته می پردازیم؛
از روز ابتدایی ورود وی به فرمانداری، وی خودروی خود را عوض کرد چون خودروی فرمانداری را لایق خود نمی دید و تصمیم گرفت شاسی بلند را از زیر پای رییس مجتمع مس بردارد و خود به عنوان شخص اول دولت تدبیر و امید با سوزوکی رفت و آمد کند.
از استخدام سفارشی فرزندش در شرکت مس که بگذریم، عدم توانایی در مدیریت مساله آب منطقه نوق را متذکر می شویم که روزها و روزها مردم به این طرف و آن طرف مراجعه کردند اما هیچ کاری برایشان انجام نشد.
بازار مرغ و از دست رفتن سهم رفسنجان از حقوق دولتی معادن که در اوج بی اطلاعی مجید فصیحی هرندی به عنوان فرماندار صورت گرفت را فراموش نمی کنیم و برداشتن میلیاردها تومان پول توسط شهرداری بردسیر از حساب آبفا هم در دوره آقای هرندی صورت گرفت.
در دوران اسکندری فرماندار اسبق هم اموالی از رفسنجان بیرون رفت که انتظار می رفت فرماندار جدید(مجید)، آنها را به عنوان مطالبه و حق بیت المال به رفسنجان برگرداند که متاسفانه در این زمینه هم اقدامی صورت نگرفت.
نیش و کنایه زدن جناب فصیحی هرندی به فرزند شهید شاغل در فرمانداری از دسته گل هایی بود که وی در دوران خود و در روزهای پایانی اش در فرمانداری به آب داد و حواشی هم که از انتقال رئیس دفترش به دانشگاه صورت گرفت در ذهن ها ماندگار است.
و از این دست عملکردهای وی کم نیستند، که اگر بخواهیم به همه آنها بپردازیم، مثنوی هفتاد من کاغذ شود.
و اما انتخاب مجید فصیحی هرندی به عنوان رئیس دانشکده ایران شناسی هم پرواضح است که با سفارش و شعارهایی که نماینده روز معارفه فرماندار سرداد، رخ داده است.
در حالی که طی هشت سال تدبیری ها حتی نیم نگاهی به نیروهای اصولگرا (حتی دکتر رنجبرکریمی) در دانشگاه نداشتند و از ظرفیت بالای آنها در هیچ یک از مسندهای ارزشمند و دهان پرکن دانشگاه بهره ای نبردند و همه اندر خم یک کوچه بودند، به محض فراغت فصیحی هرندی از فرمانداری، وی به یکباره به ریاست دانشکده ایران شناسی می رسد که با وجود عملکرد ضعیف وی در دوران فرمانداری اش، بسی جای تعجب است و حداقل انتظار از آقای رنجبر کریمی این بود که تصمیمات هیجانی یا سفارشی یا …نگیرد.
با توجه به اوصافی که آقای جلالی برای مجید فصیحی هرندی چید که سبب شد او به ریاست دانشکده ای بزرگ دست یابد، امید است با توجه به مواردی که از عملکرد فصیحی هرندی ذکر شد، ضمن ایجاد واحد درسی “مجیدشناسی” درس “جلالی شناسی” هم به آن اضافه شود تا افکار عمومی بیش از پیش در جریان عملکرد و سیاست های مدیران و مسوولان شهرشان قرار بگیرند و آنها را بهتر بشناسند.
به امید آنکه این واحدهای درسی به خوبی پاس شود.
انتهای پیام/

برچسب ها:
جلالی شناسی شیخ حسین جلالی فرماندار رفسنجان مجید شناسی مجید فصیحی هرندی نماینده رفسنجان در مجلس
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

  • استاد انقلابی

    با سلام. انگار خبرنامه زرد روراستی دست از دامان استاد با اخلاق و متعهد دانشگاه ولی عصر ع نمی خواهد بر دارد. نمی دانم نویسنده این مطالب کیست. اما مشخص است جوان نو رسیده ای است که بوی گرد باروت نیز به مشامش نرسیده و خود انقلابی پندار، تیغ زهر آگین حقد و حسد را بر پیگیر همه از جمله آقا مجید و همکاران ایشان در دانشگاه می نوازد. فقط به عنوان یک نمونه از بی اطلاعی و یا جاهل بودن نویسنده این متن عرض کنم که گروه اصلی موجود در دانشکده ایرانشناسی، گروه مطالعات زبان شناسی می باشد که دکتر فصیحی هرندی یکی از اعضا قدیمی این گروه است و باقی اعضا (به جز خانم دکتر احمدی پور که پارسال بازنشست گردید) نیروهای جوان و تازه استخدام هستند و اطلاع دقیق دارم که تمامی همین اعضا پیشنهاد دادند که دکتر هرندی رییس دانشکده گردد. لذا تفکر متوهمانه تاثیر حرف آقای جلالی در این انتصاب، مرغ پخته را به خنده می اندازد. برای سایر ادعاها نیز جواب وجود دارد که دیگر وقتش نیست. خلاصه این که همانطور که در مطالب قبلی نیز گفته ام، اعضا محترم و جوان و شاید دلسوز ! روراستی به خود آیید و بازیچه دست های پیدا و پنهان نشوید.

    بی نام

    سلام.میشه بررسی بفرمایید که چرا معاون درمان(غلامرضاپور) و مدیر درمان(ریاحی) دانشگاه عوض نمیشن؟اینها مدیریت و نظارت بر مراکز درمانی از جمله بیمارستان را برعهده دارند و عدم کفایت شأن منجر به فوت مرحوم سعید خانی شد.پیگیری بفرمایید چند نفر باتجربه و دلسوز و مسوولیت پذیر وارد عمل بشم بلکه دیگه شاهد این تجارب تلخ نباشیم.