مدیرعامل شرکت الماس جنوب رفسنجان گفت: شرکت از سال ۱۳۹۳ شروع به کار کرد زمینه اول فعالیت ما معدنی بود و با توجه به مشکلاتی که در زمینه قطعاتی بود که واردتشان مشکل بود، نسبت به بازسازی قطعات ورود کردیم و انواع جک ها و ماشین آلات مجتحع مس و شرکت های اقماری و شرکت های معدنی را انجام دادیم و وارد مهندسی معکوس بعضی از قطعات شدیم که بیس آن از امریکا بود که بعد از تحریم ها امکان دسترسی به آن قطعات نبود.
سیدحسین مرتضوی مدیرعامل شرکت الماس جنوب رفسنجان از مخترعین برتر رفسنجان، فعال در زمینه طراحی و ساخت ماشین آلات و همچنین وارد کننده قطعات و دستگاه در گفتگوی اختصاصی با روراستی اظهار کرد: فعالیت شرکت ما در زمینه طراحی و ساخت انواع ماشین آلات و قطعات صنعتی و معدنی است و در زمینه بازرگانی واردکننده انواع قطعات مختلف ماشین آلات معدنی شامل بسیاری از قطعات یدکی ماشین آلات مختلف هستیم.
وی عنوان کرد: شرکت از سال ۱۳۹۳ شروع به کار کرد زمینه اول فعالیت ما معدنی بود و با توجه به مشکلاتی که در زمینه قطعاتی بود که واردتشان مشکل بود، نسبت به بازسازی قطعات ورود کردیم و انواع جک ها و ماشین آلات مجتحع مس و شرکت های اقماری و شرکت های معدنی را انجام دادیم و وارد مهندسی معکوس بعضی از قطعات شدیم که بیس آن از امریکا بود که بعد از تحریم ها امکان دسترسی به آن قطعات نبود.
مرتضوی خاطرنشان کرد: تا کنون تولیدات ما جواب دادند و مشکلی در بحث عملکرد نداشتند و از خروج ارز از کشور جلوگیری کردیم و اشتغالزایی خوبی داشتیم که ۴۰ نیروی مستقیم و بیش از ۴۰ نفر غیرمستقیم اشتغالزایی کردیم.
وی محل فعالیت این شرکت را در مجموع شهرک صنعتی شماره ۱ رفسنجان اعلام کرد و گفت: مجموعه الماس جنوب رفسنجان در مساحتی بالغ بر ۵ هزار متر مربع دایر بوده و هم دفتر بازرگانی و هم گروه صنعتی در این شهرک مشغول به کار هستند.
مرتضوی تصریح کرد: امکانات خوبی در زمینه ساخت قطعات داریم وهدف اصلی مجموعه ما مهندسی معکوس قطعاتی ست که باید از خارج خریداری شود یا امکان خرید به دلیل تحریم ها نیست یا چندین برابر قیمت عرضه می شود.
مرتضوی با اشاره به اینکه مجتمع مس رفسنجان حمایت های خوبی از ما انجام می دهد، یادآور شد: از سال ۹۳ که شرکت تأسیس شد در نمایشگاه ها حضور داشتم و در حد توانایی که داشتیم حمایت شدیم و مدیران موجب امیدواری ما شدند و منجر شد کارمان را گسترش دهیم و حمایت از بومی به خوبی انجام می شود.
وی خاطرنشان کرد: رفسنجان هنوز با اینکه مجموعه صنعتی خوبی دارد اما هنوز با یک شهر صنعتی فاصله زیادی دارد و خیلی از خدمات از اصفهان، یزد تبریز و… گرفته می شود در حالی که اگر قطعات بیشتری سفارش بدهند موجب می شود رفسنجان پیشروی به سمت شهر صنعتی شدن را پرشتاب کند.