سایت تحلیلی خبری روراستی

50 میلیارد ریال اعتبار برای رفع معضلات آب رفسنجان اختصاص یافت

مدیر کل آب و فاضلاب روستایی استان کرمان گفت : امسال نیز برای راه اندازی پروژه های آبرسانی در رفسنجان 5 میلیارد تومان اختصاص یافته که 48 درصد این میزان تحقق یافته است.
به گزارش خبرنگار رواستی ، رشیدی در جریان سفر به رفسنجان به منظور کلنگ زنی آغاز عملیات اجرایی پروژه ارتقاء کیفیت آب شرب شهر رفسنجان گفت : 361 روستا در رفسنجان وجود دارد که از این تعداد 216 روستا زیر 20 خانوار و 148 روستا بالای 20 خانوار است که در رفسنجان 32 حلقه چاه آب آشامیدنی با 28 هزار و 541 انشعاب حفر شده است.
وی تصریح کرد : همچنین در این شهرستان 83 مخزن با ظرفیت 27 هزار و 600 متر مکعب به مردم آب رسانی می کنند.
مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی استان کرمان گفت : طی سه سال گذشته اعتباری بالغ بر 57 میلیارد ریال تخصیص یافت و امسال نیز برای راه اندازی پروژه های آبرسانی در رفسنجان 5 میلیارد تومان اختصاص یافته که 48 درصد این میزان تحقق یافته است.
وی تصریح کرد : در منطقه نوق رفسنجان برای تأمین آب آشامیدنی سالم این منطقه از ورودی کرمان به رفسنجان 93 کیلومتر خط انتقال ایجاد شده و به نوق رسیده است و در حال حاضر دراین منطقه 36 روستا که در هر روستا 5 شیر آب برداشت وجود دارد و مردم از این آب استفاده می کنند ضمن اینکه مردم در حوزه آب بهداشتی نیز دچار مشکل کمبود آب هستند.
فرماندار رفسنجان هم در ادامه گفت : سفره‌های آب زیر زمینی شهرستان رفسنجان سالانه یک متر افت دارند
حمید ملانوری با اشاره به کیفیت بد آب و وجود فلزات سنگین در آب شرب رفسنجان اظهار داشت: یک هزار و100حلقه چاه در شهرستان رفسنجان وجود دارد که بر اثر برداشت دچار افت چشمگیری شده‌اند.
وی بیان داشت: ورودی آب به سفره‌های آب زیر زمینی 440میلیون متر مکعب بوده در حالی‌که برداشت از این سفره‌ها در سال570میلیون متر مکعب بوده که حدود 130میلیون متر مکعب بیلان منفی داشته است.
ملانوری تصریح کرد: سالانه یک متر مکعب افت آب‌های زیر زمینی در شهرستان رفسنجان ایجاد شده که در کنار آن کیفیت بد آب و وجود سمومی نظیر آرسنیک این آب را ناسالم کرده است.
فرماندار رفسنجان ادامه داد: در حوزه آب روستایی وضعیت به شدت بدتر از آب شرب شهری است و148روستای بالای 20خانوار از شبکه آب بهره‌مند هستند.
حجت الاسلام عباس رمضانی پور امام جمعه رفسنجان تاکید کرد : از مهم‌ترین دغدغه‌های دولت‌ها سلامت و بهداشت مردم بوده وکیفیت آب هم در همین راستا مد نظر است.
رمضانی پور گفت: خشکسالی‌های اخیر موجب شده تولید محصول به نصف برسد که امیدواریم با پروژه های آبی که در شهرستان انجام می‌شود الگویی برای سایر شهرستان‌ها در کشور شویم.

خروج از نسخه موبایل