رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان درخصوص ویژگی های ماهی سالم بیان کرد : ماهی سالم بایستی داری ظاهر درخشنده و شفاف با جلای فلزی و عاری از مواد لزج، چشمها درخشان، شفاف و روشن و برجسته باشد.
محمود مقامی در گفتگو با خبرنگار روراستی افزود : همچنین فلسها درخشان، براق و محکم به پوست چسبیده، دهان معمولا”بسته به استثنای ماهیانی که در آب خفه شده اند، آبششها دارای رنگ صورتی یا قرمز ، مرطوب، درخشان و عاری از مواد لزج، عضلات محکم و ارتجاعی و اتصال محکم به استخوانها و مقاوم در برابر فشار انگشت، دارای بوی طبیعی ماهی و عاری از بوهای تند و آمونیاکی غیرطبیعی و حفره شکمی محکم و دارای قابلیت ارتجاعی کافی و با رنگ طبیعی باشد.
وی تصریح کرد : همچنین ماهی منجمد فاسد دارای نواحی خشک شده روی پوست و عضله و حتی بعضی از قسمت ها بر اثر سرما سوخته ، چشم گود و کدر، آبشش ها قهوه ای تیره و با بوی بد، سطح داخلی پشت گردن قهوه ای رنگ و وجود رنگ زرد در پوست و عضلات بر اثر هیدرولیز چربی و فساد می باشد
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان گفت : اولین گام جهت حصول اطمینان از سلامت فرآورده های خام دامی داشتن مهر، کد و لیبل بهداشتی دامپزشکی مبنی بر تهیه و تولید در مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی می باشد.
محمودمقامی درخصوص گوشت قرمز تازه و منجمد گفت :گوشت تازه بایستی در مراکز فروش مجاز با شرایط بهداشتی، داخل یخچال و توسط فروشنده دارای کارت سلامت ارائه گردد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان در پایان افزود: همشهریان محترم می توانند در صورت برخورد با هرگونه موارد غیربهداشتی در مراکز تولید و توزیع فراورده های خام دامی با واحد نظارت شبکه 34322063 تماس حاصل نمایند.