سایت تحلیلی خبری روراستی

تفکر دولت با رهبری تفاوت دارد/توافقنامه تهدید امنیتی برای کشور

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: تفکر دولت با تفکر رهبری تفاوت دارد، توافقنامه تهدید امنیتی برای کشور است

به گزارش خبرنگار روراستی ، حسین آذین در جمع مردم رفسنجان در کانون بینش اهل بیت پیرامون توافقنامه هسته ای اظهار داشت: تیم مذاکره ما باید قوی تر از  این وارد مذاکرات می شد در حالی که جان کری با ۱۲۰ نفر وارد مذاکرات می شد که ۵۰ نفر از آن ها حقوقدان بودند.

وی تصریح کرد: تفکری که دولت دارد با آن چه رهبر معظم انقلاب در زمینه استقلال علمی در تمام زمینه ها دارند متفاوت است ، دولت می گوید« ما هسته ای نمی خواهیم » رییس جمهور در جایی گفته «کارگر بیاوریم این ها را برویم بکنیم بیرون بریزیم» .

آذین ادامه داد: ما در مذاکرات می توانستیم از ابزار فشار که همان غنی سازی ۲۰ درصد بود که تا دو محله دیگر به ۹۰ درصد می رسید  و همچنین پیشرفت سانتریفیوژها استفاده کنیم اما آقایان به این ابزار اعتقاد ندارند .

تفکر دولت و مشاورانش جهادی نیست

وی افزود: آقایان می گویند “ما جمهوری اسلامی می توانیم داشته باشیم اما بدون تنش” ، آن ها نسبت به  کمک کردن به سوریه و لبنان مشکل دارند در حالی که عمق استراتژی ما در سوریه و لبنان است در حقیقت تکفر دولت و مشاورانش جهادی نیست.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تیم ما از اول هم رفته بود برای توافق و این ساده لوحی است که ما فکر کنیم آمریکا طبق خواسته های ما عمل می کند.

وی با بیان اینکه آمریکا به فکر عقب انداختن ۱۵ ساله ایران در زمینه هسته ای است تصریح کرد: آن ها تفکرشان این است که بعد از ۱۵ سال آدم هایی که امروز هستند دیگر ۱۵ سال آینده حضور ندارند و تفکرات افرادی که تازه روی کار خواهند آمد با خودشان یکی می شود.

وی در ادامه از خلاف قانون حرکت کردن دولت در زمینه پذیرفتن داوطلبانه پرتکل الحاقی یاد کرد و گفت: در مجلس مصوبه ای داریم که دولت حق ندارد چیزی را داوطلبانه بپذیرد.

آذین خاطر نشان کرد: از اول هم رهبر فرموده بودند « من به دشمنان اعتماد ندارم  و به مذاکرات خوش بین نیستم اما مذاکره هم تجربه ای است» .

وی اذعان کرد: دولت بنایش بر توافق بود تفکری که ما داریم در دولت نیست استقامت و پایداری که در دولت مطرح می شود فقط شعار است.

وی متذکر شد: برخی کارهای صورت گرفته برای انتخابات و در دست گرفتن مجلس از سوی اصلاح طلبان است که اگر اینگونه شود مجلس ششم تکرار خواهد شد الان مجلس مانع دولت است و ما باید کرسی های مجلس را فتح کنیم.

توافقنامه تهدیدی بزرگ برای امنیت کشور است

آذین تصریح کرد: با قبول قطعنامه تمام مسیری که قطعات را می‌خواهیم تامین کنیم و هر سلاح را به هر کشوری که بخواهیم صادر کنیم، باید اعلام و به قول افراد نظامی بدتر از هسته‌ای مسائل امنیتی ماست که با ظرافت آن را از ما گرفتند تا الان دوربین‌ها آفلاین بود و قبول کردیم، ۲۴ ساعته دوربین‌ها آنلاین باشد و تهدید بزرگی برای امنیت کشور است.

نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در پروتکل الحاقی که رئیس جمهور می‌گوید، ۱۲۸ کشور آن را پذیرفتند، البته این کشورها هسته‌ای نبودند اما آمریکا این پروتکل الحاقی را تصویب کرده و هشت خط به ماده یک اضافه کرده و شرط گذاشته به شرطی که امنیت آمریکا به خطر نیفتد به آژانس اجازه بازرسی نمی‌دهد ما نیز می‌توانیم همین متن را قبول و در مجلس تصویب کنیم، اتفاقی برای ما نمی‌افتد، بنابراین دغدغه‌ها با تصویبش رفع وگرنه غیر این فاجعه‌بار است.

آذین اظهار داشت: تمام تحریم‌هایی که آقایان می‌گویند لغو می‌شود، اصلا اینگونه نیست، فقط تحریم‌هایی که در رابطه با هسته‌ای است، البته لغو هم نمی‌شود، متوقف می‌شود یا در مرحله آخر در انتهای گام نهایی تا ۲۰ سال آینده شاید لغو داشته باشیم.

وی افزود: مهم‌ترین تحریم‌ها که بانکی و نفتی هستند تا آخر می‌مانند، چون عمده تحریم‌ها توسط اتحادیه اروپا در زمینه حمایت تروریسم، گروه‌های جهادی و … است و آمریکا بارها شفاف اعلام کرده فقط تحریم‌ها در رابطه با هسته‌ای را متوقف می‌کنیم.

حق ما به خودمان بسیار گران فروخته شد

آذین با بیان اینکه مهم‌ترین تحریم‌ها نفتی و بانکی است و ما در قسمت‌های دیگر تقریبا مشکلی نداشتیم، آمریکا می‌خواست در بازه زمانی خرید نفت از ایران را به صفر برساند، اما اکنون در این رابطه کلمه پیگیری را آورده‌اند، گفت: ما همه اقدامات را باید نقدی انجام دهیم راستی‌آزمایی شود بعد آنها به قول خود عمل کنند.

وی با اشاره به اینکه از دستورات اجرایی رئیس جمهور فقط دو مورد مرتبط با هسته‌ای است و ۱۶ دیگر می‌ماند، بیان داشت: بسیاری از کارشناسان می‌گویند این توافقنامه به گونه‌ای نیست که پیروزی و فتح‌الفتوح تلقی شود.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در این توافقنامه مسائل و ایرادات زیادی وجود دارد که ۱۰۵ محدودیت و ایراد از آن در کمیته هسته‌ای مجلس گرفته شده است.

خروج از نسخه موبایل