سایت تحلیلی خبری روراستی

تساوی ۱ – ۱ صنعت مس رفسنجان و آلومینیوم هرمزگان در ورزشگاه شهدای مس

بازی دو تیم صنعت مس رفسنجان و آلومینیوم هرمزگان با نتیجه ۱ – ۱ مساوی به پایان رسید

به گزارش خبرنگار روراستی ، عصر امروز یکشنبه اول شهریور ۹۴ دومین بازی تیم صنعت مس رفسنجان  از سری رقابت های لیگ یک کشور در حالی برگزار شد که میهمان این تیم آلومینیوم هرمزگان بود و این بازی در ورزشگاه شهدای مس برگزار شد.

دو تیم پس از ورود به زمین در نیمه نخست با نتیجه بدون گل به رختکن رفتند و در نیمه دوم ، نخستین گل توسط بازیکن شماره ۶۶ کاظم حیات منش از سوی تیم صنعت مس رفسنجان وارد دروازه تیم آلومینیوم هرمزگان شد.

دو دقیقه پس از این گل  و کم دوامی خوشحالی بازیکنان مس تک گل تیم میهمان هم با شوت هادی دهقانی وارد دروازه تیم صنعت مس رفسنجان شد و سرانجام این بازی با نتیجه یک بر یک مساوی به پایان رسید.

شایان ذکر است ؛ تیم صنعت مس رفسنجان اولین بازی خود را در ورزشگاه گل گهر سیرجان با نتیجه ۰ – ۰ مساوی انجام داده بود.

خروج از نسخه موبایل