سایت تحلیلی خبری روراستی

فاز دوم آزمایشگاه مواد غذایی رفسنجان افتتاح شد

فاز دوم آزمایشگاه مواد غذایی اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی شهرستان رفسنجان به بهره برداری رسید.
به گزارش روراستی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در این آیین گفت: اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی شهرستان رفسنجان در سال ۹۱ با اعتبار ۴ و نیم میلیارد ریال از سوی سازمان غذا و دارو در سه طبقه احداث شد.
وی با اشاره به اینکه آزمایشگاه مواد غذایی این شهرستان به این اداره انتقال یافت افزود: از ابتدای مهرماه سال ۹۳ برای ساماندهی و تهیه تجهیزات آزمایشگاه اقدام شد که هزینه این موارد بیش از ۷۷۵ میلیون ریال است.

دکتر لیلا چیت چی تصریح کرد: این آزمایشگاه دارای سه بخش شیمی، میکروب شناسی و سم شناسی است که با اجرای طرح pms و نمونه برداری از مواد غذایی سطح عرضه در رفسنجان از شهریور سال گذشته تا کنون توانستیم ۹۰ درصد این طرح را اجرا کنیم.
وی در رابطه با بخش سم شناسی نیز گفت: در این قسمت توسط دستگاه hplc که دستگاهی حساس است و نمونه های پسته در این قسمت مورد آزمایش قرار می گیرند و گواهینامه بهداشتی برای محموله های پسته صادر می شود.
وی گفت: برای یکهزار و ۱۱۱ مورد نمونه پسته گواهینامه بهداشتی صادر شده که از این تعداد ۷۷۰ مورد نمونه از کرمان به رفسنجان ارجاع داده شده است.

خروج از نسخه موبایل