به گزارش”روراستی” مجید کاظمی در جلسه شورای آرد و نان با موضوع امنیت نان افزود: کاهش نمک و ممنوعیت جوش شیرین از سالهای دور در رفسنجان اجرایی شده است.
وی تصریح کرد: از اول بهمن ماه سال جاری نان از نظر وجود بلانکت و رنگ آزمایش می شود، همچنین phنان که قبلا ۶٫۲ بود امسال ۶ شده است.
مسئول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان همچنین به دیگر ماده های غذایی موجود در بازار از جمله اسپری های زغفران و جوهر زغفران اشاره و اذعان کرد: این مواد فقط رنگ هستند و استفاده از آن مضر است.
وی متذکر شد: بعضی اسانس ها که استفاده می شود با کنترل مسئول فنی و انجام آزمایش باید مورد استفاده قرار گیرد.