سایت تحلیلی خبری روراستی

افزودن رشته های دستیاری رادیولوژی و دستیاری پزشک خانواده به رشته های دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

به گزارش”روراستی” علی اسماعیلی ندیمی امروز در جمع خبرنگاران در محل سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ضمن تبریک روز خبرنگار افزود: شایع ترین علت مرگ و میر بیماری های غیر واگیر و در رأس آن بیماری های قلبی عروقی است.

وی ادامه داد: طرح تحول نظام سلاات از افتخارات دولت یازدهم است و با همه کم و کاستی اما نتیجه آن برای مردم ایران قابل لمس است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به یکساله شدن طرح مطالعات جمعیت کهورت عنوان کرد: ۱۰ هزار نفر از جمعیت رفسنجان باید مورد مطالعه قرار گیرند که تاکنون ۴ هزار نفر مطالعه شده و طبق این مطالعات ۲۰ درصد جمعیت بالای ۳۵ سال به پرفشاری خون و ۴۰ درصد به افزایش سطوح چربی های خون مبتلا هستند، ۶۵ درصد مردم رفسنجان نیز یا چاقی یا افزایش وزن دارند و ۳۸ تا ۴۰ درصد مردان نیز سیگار مصرف می کنند.

وی از سامانه یکپارچه بهداشت یاد کرد و افزود: تا پایان سال ۹۶ تمام اطلاعات بهداشت مردم ایران ثبت این سامانه الکترونیکی می شود.

اسماعیلی ندیمی خاطر نشان کرد: حوزه بهداشت مهمترین بخش کار است که بخش مهمی از اعتبارات صرف آن می شود.

وی ادامه داد: در سالهای آینده به سمت نظام بهداشت کارآمد پیش می رویم و تا پایان مردادماه امسال تمام اطلاعات بهداشتی درخانه های بهداشت رفسنجان ثبت الکترونیکی شده و کاغذ از این چرخه حذف خواهد شد.

۴۰هزار نفر در بیمارستان های رفسنجان بستری شدند

این مسؤول در ادامه به خطاهای پزشکی که رخ می دهد اشاره کرد و بیان داشت: در همه جای دنیا این خطاها وجود دارد، سال ۲۰۱۳ در آمریکا سومین عامل مرگ و میر خطاهای پزشکی بوده و عواملی ازجمله تجربه، دانش و تیم پزشکی در خطای پزشکی مؤثر هستند.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۴۰ هزار نفر در بیمارستان های رفسنجان بستری شدند، گفت: تعداد ۱۰۰هزار نفر هم به طور سرپایی خدمات درمانی گرفتند، ۴۰ درصد از بستری های بیمارستان علی بن ابیطالب از سیرجان، زرند و شهربابک هستند و در بخش قلبی عروقی این بیمارستان بیمارانی از سیستان و بلوچستان خدمات می گیرند.

اسماعیلی ندیمی به انجام کارهای عمرانی در این دانشگاه اشاره  کرد و عنوان کرد: در حال حاضر ۵۰ هزار متر مربع بنا در شهرستان های رفسنجان و انار در حال ساخت و ساز داریم و خیران در این زمینه حضور پررنگی دارند.

 همایش خیران سلامت ۱۱ شهریور در رفسنجان برگزار می شود

وی بابیان اینکه خیران ازم هر ۹۲ تا الان ۲۰ میلیارد تومان در حوزه سلامت کمک کردند، عنوان کرد: ۱۱ شهریور همایش بزرگ خیران سلامت در رفسنجان برگزار می شود.

وی از تشکیل پرونده الکترونیکی دندانپزشکی برای ۶۰ درصد از دانش آموزان خبر داد و راه اندازی مرکز دندانپزشکی این شهر با ظرفیت ۱۸ یونیت را یادآور شد و افزود: این مرکز در طبقه فوقانی مرکز بهداشت خیابان کارگر  و در هفته دولت با ۱۲ یونیت آغاز به کار خواهد کرد.

در ادامه به سئوالات خبرنگاران پاسخ داده شد.

وی از خدمات دکتر حسین آذین نماینده قبلی مردم رفسنجان  و انار قدردانی کرد و گفت: وی از بدنه علوم پزشکی وارد مجلس شد و انصافا به دلیل شناختی که از این مجموعه داشت پیگیری های خوبی در محدوده مربوط به دانشگاه انجام داد.

رئیس علوم پزشکی رفسنجان ابراز داشت: با پیگیری های برخی پزشکان و خانواده نظری با بیمارستان خصوصی ۱۵۰ تختخوابی موافقت شده و در دوهفته آینده مرکز چشم پزشکی خصوصی این شهرستان راه اندازی می شود.

وی در بخش دیگری از پاسخگویی به سئوالات خبرنگاران خدمات دهی به بیماران افاغنه به ویژه زنان این اتباع را یادآور شد و بیان داشت: مرکز تسهیلات زایمان زنان اافاغنه در جوار مرکزی که در اردوگاه وجود دارد با تعرفه ای کمتر از دولتی از سوی ما دایر شده است.

وی ادامه داد: در آینده راه اندازی بخش های جدید در دستور کار داریم که بخش بستری اتباع هم در آن دیده شده است.

ندیمی عنوان کرد: قبل از طرح تحول نظام سلاتمت سزارین ها ۶۰ درصد بودکه اکنون به ۴۸ درصد رسیده است.

وی اذعان کرد: در خرید البسه و سایر ملزومات مجموعه به تولیدات داخلی شهرستان اهمیت می دهیم و از آنها حمایت می کنیم، چراکه شغلی اگر ایجاد شود سودش نصیب خود شهرستان می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در ادامه به اظهارات وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر اینکه در گذشته زنان کف زمین زایمان می کردند اشاره کرد و تصریح کرد: در حق حرف وزیر بی انصافی شده است، وی منظورش شلوغی و کمبود تخت بوده است.

 

خروج از نسخه موبایل