سایت تحلیلی خبری روراستی

فرماندار رفسنجان هشدار داد: کشتارگاه دام تعطیل می شود

 به گزارش”روراستی” ملانوری ظهر امروز در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی این شهرستان افزود: کوره‌های زغال‌سوزی که در اراضی ملی فعالیت می‌کنند باید تخریب و زمین‌ها بازپس‌گیری شود.

وی ادامه داد: کوره‌های زغال‌سوزی که در اراضی ملی هم قرار ندارند، باید تخریب و از فعالیت آنها جلوگیری شود.

فرماندار رفسنجان تصریح کرد: کمیسیون سلامت و امنیت غذایی جلسات فصلی برگزار می‌کند که موارد مصوب آن پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به مشکلات کشتارگاه دام افزود: طی مدت یک‌ماه شهرداری و اتحادیه صنف قصابان شهرستان با هماهنگی اتاق اصناف رفع نقص و مدیریت شود و یا به بخش خصوصی واگذار شود، در صورتی که رفع نقص صورت نگیرد، این کشتارگاه تعطیل و گوشت موردنیاز شهرستان از استان تأمین شود.

ملانوری عنوان کرد: برای مشکلات کشتارگاه طیور هم اداره محیط‌ زیست پیگیری کرده و طی یک ماه آینده باید کاملا رفع نقص شود.

فرماندار رفسنجان دستگاه‌های تصفیه آب در شهر را یادآور شد و گفت: تاکنون هفت دستگاه نصب و به ۵۰ دستگاه افزایش خواهد یافت و این دستگاه‌ها آب کاملا بهداشتی عرضه می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: موضوع سند بیماری‌های غیرواگیر توسط دانشگاه علوم‌پزشکی به تمام ادارات ابلاغ شود که نهایت همکاری برای رسیدن به هدف بر اساس این سند داشته باشند.

وی ابراز داشت: تیم مشترک بازدید از مراکز توزیع مواد غذایی با هماهنگی دستگاه قضایی و دانشگاه علوم‌پزشکی تشکیل و برخورد لازم با مراکزی که نسبت به توزیع مواد غذایی تاریخ‌گذشته و غیربهداشتی اقدام می‌کنند، انجام شود.

ملانوری در ادامه با اشاره به فعالیت فروشندگان مواد غذایی در جمعه‌بازار افزود: بازدید و برخورد لازم در این زمینه از سوی دانشگاه‌ علوم‌پزشکی صورت گیرد، چراکه سلامت مردم بسیار مهم است.

خروج از نسخه موبایل