سایت تحلیلی خبری روراستی

کلاهبرداری و راههای پیشگیری از آن

پیشرفت تکنولوژی و استفاده از اینترنت در شبکه های اجتماعی تلفن همراه موجب شده مجرمان و سودجویان این فضا بیکار ننشینند و اقدام به کلاهبرداری کنند.

به گزارش” روراستی” در سال های اخیر و با پیشرفت تکنولوژی و استفاده اقشار مختلف جامعه از بستر اینترنت و مخصوصا شبکه های اجتماعی تلفن همراه ، مجرمین فضای مجازی هم بیکار ننشسته و هر بار با ترفندی مجرمانه ( ارسال پیامک ، تماس تلفنی ، ارسال پیام در شبکه های اجتماعی تلفن همراه ) اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می نمایند . مهمترین روش هایی که افراد جامعه در دام تبهکارن فضای سایبر قرار می گیرند عبارتند از :
۱ – کلاهبرداری های تلفنی با عنوان ، دفترچه بیمه سلامت
۲ – کلاهبرداری تحت عنوان فروش شماره های تلفن همراه رند یا شماره نزدیک خط فرد مورد نظر
۳ – کلاهبرداری پیامکی روش چوپان دروغگو
۴ – کلاهبرداری پیامکی و تلفنی به بهانه برنده شدن در قرعه کشی از سوی نهادها و یا موسسات مختلف
۵ – کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک بخشودگی جرایم رانندگی
توصیه های پلیس فتا
۱ – به این گونه تماس ها و پیامک ها اعتنایی ننمایید.
۲ – برای واریز وجه به حساب عابر‌بانک ، نیازی به حضور صاحب کارت در کنار دستگاه خودپرداز نیست.
۳ – به هیچ عنوان اطلاعات مهم حساب بانکی خود را در اختیار دیگران قرار نداده و از ارسال اطلاعات حساب بانکی از جمله رمز اول یا دوم، کد CCV2، تاریخ انقضای کارت از طریق پیامک خودداری نمایید.
۴ – برای واریز پول به حساب اشخاص ، نیازی به ارائه اطلاعات بیش از شماره کارت یا حساب نمی باشد.
۵ – هرگز گول پیام ها و ارتباطات در شبکه های اجتماعی تلفن همراه را در این زمینه نخورید و از ارسال هر گونه اطلاعات شخصی و مشخصات حساب بانکی به اینگونه افراد در برنامه های موبایلی جدا خودداری نمایید .

در نهایت پلیس فتا از هموطنان درخواست می کند در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.irبخش تماس با ما گزارش نموده و یا در رفسنجان با شماره ۳۴۲۵۲۳۴۴ تماس حاصل نمایند .

پلیس فتا فرماندهی انتظامی شهرستان رفسنجان

خروج از نسخه موبایل