سایت تحلیلی خبری روراستی

۳۰۰۰ حافظ کل قرآن در مهدقرآن‌های کشور تربیت شده‌اند

معاون آموزشی مؤسسه مهدقرآن کشور گفت: تاکنون بیش از ۳ هزار حافظ کل قرآن کریم از سراسر کشور در این مؤسسه تربیت شده‌اند که در این راستا حافظان را علاوه بر حفظ به موضوع درک و معنا هم متوجه می‌سازیم تا تک‌بعدی و فقط حفظی نباشند.

به گزارش “روراستی” محمود کریمی در حاشیه برگزاری نهمین دوره آزمون سراسری حفظ کل قرآن کریم همراه با ترجمه و تدبر در فرهنگسرای شهر مس سرچشمه در جمع خبرنگاران با اشاره به تأسیس موسسه کشوری قرآنی در سال ۷۱ با هدف گسترش فرهنگ آموزشی قرآنی تصریح کرد: از ابتدای تأسیس در راستای توسعه فرهنگ قرآنی و آموزش‌های  قرآنی کار را شروع کردیم.

وی بیان داشت: تاکنون بیش از ۳ هزار حافظ کل قرآن کریم از سراسر کشور در این مؤسسه تربیت شده‌اند که در این راستا حافظان را علاوه بر حفظ به موضوع درک و معنا هم متوجه می‌سازیم تا تک‌بعدی و فقط حفظی نباشند.

معاون آموزشی مؤسسه مهدقرآن کشور با اشاره به اینکه آزمون‌های سراسری حفظ کل قرآن که هرساله برگزار می‌شود ارزیابی‌هایی از جمله حُسن حفظ، تلاوت و رعایت تلفظ حروف و از هر حافظ می‌شود، ادامه داد: مجموع امتیاز  ۲۰۰ نمره است و هر حافظ باید حداقل ۸۰ درصد امتیاز یعنی ۱۶۰ امتیاز را برای دریافت گواهینامه حفظ کل قرآن کسب کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۳ هزار حافظ کل قرآن کریم در سطح کشور زیرنظر مؤسسه مهدقرآن کشوری هستند، ابراز کرد: بیش از ۱۰۰  مرکز پیش‌دبستانی آموزش قرآنی در سراسر کشور زیرنظر مؤسسه هستند و مجتمع‌های بزرگ قرآنی هم در برخی استان‌ها فعالیت می‌کند.

کریمی خاطرنشان کرد: مراکز قرآنی روستایی هم در سطح کشور داریم که استعدادهای روستایی در حفظ قرآن بی‌نظیر هستند که می‌توان به دختربچه ۸ ساله از روستایی از توابع شهرستان خانسار اشاره کرد که حافظ کل قرآن شده و سال گذشته در هشتمین دوره آزمون سراسری قرآن موفق به کسب مدرک و گواهینامه حفظ کل قرآن شد.

وی اظهار کرد: برای افزایش حافظان کل قرآن همراه با کیفیت، برنامه‌ای تحت برنامه حفظ ویژه پیش‌بینی شده و مدیران شعب مهدهای قرآنی این طرح دو یا سه ساله را برای علاقه‌مندان به حفظ کل قرآن اجرا می کنند تا قرآن را همراه با ترجمه و تفسیر حفظ کنند و با اجرای این برنامه هرساله ۲۰۰ نفر به مجموعه حفظ کل قرآن اضافه خواهد شد.

 

 

خروج از نسخه موبایل