سایت تحلیلی خبری روراستی

بیش از ۱۸۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد دررفسنجان و انارمعدوم شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان گفت: با اجرای طرح ” مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی ” بیش از یک‌ هزار و ۸۱۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف در شهرستان‌های انار و رفسنجان جمع‌آوری و معدوم شد.

به گزارش”روراستی” احمد جمالی‌زاده اظهار داشت: طرح مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی از ۱۵ اسفند ماه سال گذشته آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ادامه دارد.
وی بیان داشت: از ابتدای اجرای این طرح تا کنون بیش از ۵ هزار و ۱۸۷ مورد بازدید و بازرسی توسط کارشناسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه مراکز حساس شامل قنادی‌ها، رستوران‌های داخلی شهری و بین‌راهی و اغذیه‌فروشی‌ها انجام شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرستان رفسنجان عنوان کرد: از این تعداد ۱۴۰ مورد بازرسی از مراکز و اماکن بین‌راهی و هفت مورد از مراکز و اماکن متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند همچنین برای ۱۱۷ مرکز هم اخطار بحرانی و غیر بحرانی صادر شد.
وی ادامه داد: هفت مرکز متخلف در این مدت زمان پلمپ و تعطیل شدند و از ۲۸ مرکز نمونه‌برداری مواد غذایی انجام شد.
جمالی‌زاده با اشاره به اینکه یکی از وظایف دانشگاه علوم‌پزشکی، تامین تجهیزات پرتابل بازرسی است، تصریح کرد: در راستای ارتقای سلامت جامعه و با هدف افزایش سلامت مواد غذایی، بازرسان بهداشت محیط در مواقع مورد نیاز علاوه بر نمونه‌گیری و ارسال نمونه به آزمایشگاه مرجع، با استفاده از تجهیزات پرتابل و روش‌های سنجش سریع، نسبت به شناسایی و تشخیص سریع‌تر موارد مشکوک و تخلف اقدام می کنند که در این رابطه در رفسنجان و انار بیش از ۲ هزار و ۸۰۵ مورد سنجش با تجهیزات پرتابل صورت گرفته است.
وی عنوان کرد: بیش از ده هزار و ۳۱۹ مورد کلرسنجی آب در این مدت انجام شده است.
جمالی‌زاده خاطرنشان کرد: طرح مذکور توسط کارشناسان بهداشت محیط شامل ۲۲ نیروی بازرس و هشت نیروی ستادی در شهرستان‌های رفسنجان و انار در حال اجراست.
وی با اشاره به اینکه با اجرای طرح “مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی” بیش از یک‌ هزار و ۸۱۱ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف در شهرستان‌های انار و رفسنجان جمع‌آوری و معدوم شد، بیان کرد: حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی، ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه و کاهش و کنترل بیماری های مرتبط با آب و مواد غذایی از مهمترین اهداف اجرای این طرح است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان سامانه ۱۹۰ را آماده پاسخگویی به شکایات مسافران نوروزی اعلام کرد.

خروج از نسخه موبایل