سایت تحلیلی خبری روراستی

نقش دانشگاه ولیعصر درمنطقه ۸ وزارت علوم

منطقه ۸ وزارت علوم

منطقه ۸ وزارت علوم

رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان گفت: حدود ۵۰ درصد مسؤولیت‌های منطقه ۸ از جمله دبیری روابط عمومی دانشگاه های منطقه ۸ به دلیل جنب‌وجوش و فعالیتی که در دانشگاه ولیعصر(عج) وجود دارد بر عهده این دانشگاه گذاشته شده است.

به گزارش “روراستی” محمدعلی دهقان بعد از ظهر چهارشنبه به مناسبت روز ارتباطات و روابط‌عمومی در دیدار با اصحاب رسانه اظهار داشت: نقش رسانه‌ها در پیشرفت کشور خیلی بزرگ است، اصحاب رسانه با اطلاع‌رسانی خود از توسعه و رشد کشور موجب ایجاد امید و نشاط در مردم می‌شوند.

وی بیان داشت: رسالت رسانه‌ها خطیر و جهادگونه است و در مباحث گسترده‌ای فعالیت می‌کنند و این رسالت باید به نحو احسن انجام شود.

رئیس انجمن ریاضی ایران با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی، تحقیقاتی و علمی دانشگاه تصریح کرد: در کنار این فعالیت‌ها دانشگاه رسالت بزرگی در حوزه فرهنگی دارد که جداگانه به آن می‌پردازد.

وی بیان کرد: به فرموده امام راحل باید دانشگاه مبدأ تمام تحولات باشد و ما در این زمینه تمام توان خود را به کار می‌بریم تا بتوانیم این فرمایش حضرت امام(ره)را عملیاتی کنیم.

رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان خاطرنشان کرد: اگر دانشکده‌ای افتتاح می‌شود نتیجه همراهی خیران و کار گروهی است هیچگاه دنبال این نیسیم که به نام شخص کاری تمام شود.

منطقه ۸ وزارت علوم کجاست؟

وی در ادامه با اشاره به اینکه دانشگاه‌های سه استان کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان از طرف وزارت علوم جزء منطقه ۸ کشور هستند، افزود: در بسیاری از زمینه‌ها مسؤولیت منطقه به عهده دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان بوده و دبیر هماهنگ‌کننده روابط‌عمومی دانشگاه‌های منطقه ۸ از دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان است.

دهقان ادامه داد: همچنین مسؤولیت آی‌تی، دفتر مشاور و حراست منطقه هشت هم بر عهده این دانشگاه بوده است که حدود ۵۰ درصد مسؤولیت‌های منطقه هشت به دلیل جنب‌وجوش و فعالیتی که در دانشگاه ولیعصر(عج) وجود دارد بر عهده این دانشگاه گذاشته شده است.

رئیس انجمن ریاضی ایران در ادامه این نشست به برگزاری همایش ایران و افغانستان در این دانشگاه با حضور مقامات کشور افغانستان و ایران اشاره و ابراز داشت: سفیر ایران در دیدار با وزیر افغانستان نسبت به تعهدی که این دانشگاه داده قرار شد بحث و گفت وگو و تأکید داشته است.

وی توضیح داد: طبق قراردادی که منعقد شد قرار شد ۱۰ نفر دانشجوی بورسیه تحصیلات تکمیلی بپذیریم و وزیر افغانستان قول داد ۱۵ نفر دانشجویی که بانک جهانی هزینه‌های آن‌ها را می‌پذیرد و همچنین ۱۵ نفر از طرف ان جی اویی که در کشور آلمان است و هزینه‌های آن‌ها را می‌پردازد دانشجو بپذیریم ضمن اینکه  وزارت علوم هم ۱۵ دانشجوی بورسیه‌ای خود را برای این دانشگاه بفرستد که در مجموع حدود ۵۵ نفر می‌شوند که ۳۰ نفر مربوط به مؤسسات بین‌المللی هستند که شهریه‌شان به صورت ارزی، ۱۵ نفر از طرف وزارت علوم و ۱۰ نفر هم خود دانشگاه و همچنین با یک موسسه خصوصی در افغانستان قرارداد بسته شد که در حد ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر دانشجو برای ما بفرستند.

۳ اردیبهشت روز علم ایران و افغانستان نامگذاری شد

رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان به توافقات دیگر که در این همایش انجام شد اشاره داشت و گفت: معادن زیادی در افغناستان وجود دارد که نیاز است کارشناسان ایرانی به این کشور بروند بنابراین مقرر شد از مجتمع مس سرچشمه کارشناسانی برای آموزش دادن به این کشور بروند.

دهقان اظهار کرد: فراهم شدن فرصت مطالعاتی برای اساتید دانشگاه‌های دو کشور دیگر توافق این همایش بود، با توجه به اینکه کتابخانه‌های خطی که در دانشگاه کابل وجود دارد طرف مقابل متقبل شد به مدت یک ماه هزینه‌های اساتید ما را جهت تحقیقات انجام بپردازند  و ما هم فرصت مطالعاتی در اختیار دانشگاه طرف مقابل بگذاریم.

وی اضافه کرد: قرار شد سوم اردیبهشت روز علم ایران و افغانستان نامگذاری شود و مسؤولان کشور افغناستان هم پذیرفتند و مقرر شد هر سال در سوم اردیبهشت این همایش یک سال در دانشگاه ولیعصر(عج) و یک سال در کشور افغانستان برگزار شود.

منطقه ۸ وزارت علوم

نشست خبری رئیس دانشگاه رفسنجان در زمینه منطقه ۸ وزارت علوم

خروج از نسخه موبایل