سایت تحلیلی خبری روراستی

از وعده های آبکی مدیران فوتبال مس رفسنجان برای صعود تا رسیدن به آستانه سقوط به دسته پایین

با وجود بودجه میلیاردی باشگاه مس اما سردرگمی و عدم مدیریت در انتصاب ها و تغییرات در تیم نتایج بسیار ضعیف تیم را رقم زده است.
به گزارش “روراستی” در حالی مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی مس رفسنجان سال گذشته اصحاب رسانه را با حضور علی سامره سرمربی وقت تیم گرد هم جمع کرد و طی یک نشست خبری از برنامه ریزی برای تغییر در وضعیت تیم و کسب موفقیت و صعود تیم مس رفسنجان به لیگ برتر برای دو سال آینده ، مدیریت بودجه های باشگاه به گونه ای که باشگاه دیگر بدهی نداشته باشد و… سخن گفت اما آنچه امروز شاهد آن هستیم روند رو به ضعف تیم بیش از پیش هستیم حتی میشو که پیش از سامره هدایت تیم را بر عهده داشت و دوباره آمده هم نتوانست کاری برای تیم انجام دهد و همچنان شاهد نتایج ضعیف تیم مس هستیم.
البته سؤالی که برای خیلی ها پیش آمده این است اگر میشو مربی با کیفیت و خوبی بود چرا کنار گذاشته شد و علی سامره بجای وی معرفی شد و اگر بخاطر ضعف و عملکرد ضعیف از تیم کنار گذاشته شد چرا دوباره به تیم دعوت و قرارداد با وی منعقد شد؟ اصلا مگر سامره برای درازمدت نیامده بود تا تیم مس رفسنجان را همراهی کند؟
اما آنچه در این میان مشخص است با تغییر سرمربی هم نتایج مس هیچ تغییری نداشته است پس باید از زاویه ای دیگر به این موضوع نگاه کرد و آن هم انتخاب و جذب بازیکنان تیم فوتبال مس است ؛ آیا برای جذب این بازیکنان در سال گذشته و امسال آیتم ها و فاکتورهای لازم در نظر گرفته شده است که با جذب این بازیکنان قرار است چه جایگاهی در جدول داشته باشیم.
مطلب دیگری که باید به آن پرداخت، تغییرات و انتصابات باشگاه در رده های مختلف است به گونه ای که در برخی ازجاها یک مربی به سمت سرپرست تیم معرفی شده و در فصل بعد دوباره به جای خود باز می گردانند. یا یکی از مربیان پایه را به سمت سرپرست معرفی می کنند و بعد از گذشت مدتی او را کنار می گذارند. یکی از مربیان سال گذشته تیم را کنار گذاشته و دوباره او را به تیم اضافه می کنند در این خصوص باید گفت متاسفانه مدیران باشگاه دچار اشتباه شده اند و واقع بینانه تصمیم نگرفته اند یا این افراد عملکردشان خوب بوده و یا دچار ضعف بوده اند اگر قوی و با کیفیت بوده اند کنار گذاشتن و جابجایی آنها درست نبوده است و یا اگر بی کیفیت و عملکردشان نیز ضعیف بوده چرا دوباره آن ها را به تیم برگردانده اند درسایر بخش های تیم هم به گونه ای نشان از سردرگمی مدیریت دارد آیا بعضی ها که کارآیی ندارند و مانده اند سفارشی اند یا به واقع در جای اصلی مورد استفاده قرار نمی گیرند این نوع مدیریت نوعی نان قرض یکدیگر دادن است؟
این روزها مربیان تیم های پایه مس هم معترض هستند و نسبت به عملکرد مدیریت باشگاه معترض اند در این خصوص اگر مربیان مقصرند و برای باشگاه حاشیه درست می کنند چرا از سوی مدیریت باشگاه برخوردی صورت نمی گیرد و اگر هم این مربیان حرف و انتقادی برای گفتن دارند چرا مدیریت باشگاه سکوت کرده است؟ گاهی سکوت مسؤولان باشگاه عذاب آور می شود به حدی که لازم است این سکوت شکسته شود و نشست خبری بگذارند و جواب تمام چراها را بدهند، البته گویا از سوی نمایندگی خانه مطبوعات رفسنجان درخواست برای برگزاری نشست خبری فرستاده شده اما تا کنون به این خواسته جوابی داده نشده است.
بحث دیگری که باید به آن اشاره شود موضوع اختصاص بودجه ازسوی شرکت مس به باشگاه رفسنجان است؛ آیا اختصاص بودجه برای گذران امورات باشگاه کم است و کفاف نمی دهد و مسوولان باشگاه در این خصوص مشکل دارند؟ مسلم است که با اختصاص بودجه قریب ۸ میلیارد در سال گذشته و امسال به مس رفسنجان نشان از آن است که مس رفسنجان دچار کمبود بودجه و سرمایه نیست که بخواهند موضوع کمبود بودجه را مطرح کنند و ضعف تیم را گردن بودجه بیندازند چون مس در حال حاضر پوشش مالی فوتسال بانوان آن هم با بازیکنان اکثرا غیربومی و همچنین تیم فجر آلکان و کاراته و .. را دارد.
این آزمون و خطاهای بدون نتیجه مدیریت باشگاه فقط هدردادن وقت و هزینه است و در واقع انگار مسی ها دور خودشان می چرخند بدون آنکه برنامه ای حتی برای پنجم یا ششم شدن تیم داشته باشند.

متاسفانه در باشگاه مس رفسنجان به بازیکنان بومی اهمیتی داده نشده است و در ترکیب تیم بزرگسالان جایی برای بازیکنان بومی وجود ندارد شاید مدیران باشگاه این صحبت را داشته باشند که ما آکادمی و پایه های مس را راه اندازی کرده ایم تا بازیکنان بومی را رشده داده و از آنها استفاده کنیم. گواه این صحبت در بازی اخیر مس رفسنجان با شاهین بوشهر و سایر بازی های لیگ مشخص است و تنها یک بازیکن بومی در لیست ۱۱ نفره تیم قرار داشته و بازی می کند بهتر بود به جای هزینه این تغییرات و جابه جایی های بی خبر و یکباره ، بازیکنان با کیفیتی خریداری می کردند و به فکر نتیجه بهتر و بالاآمدن در جدول بودند بازیکنانی که حتی یک بازی هم نکرده اند و فقط در کنار بچه های این تمرین می کنند و قرارداد دارند به چه کار تیم می آیند؟

در پایان باید گفت بازنشستگان و پیشکسوتان ورزش سرمایه های عظیم برای ورزش شهرستان به حساب می آیند و قابل احترام نیز هستند اما ای کاش مدیران محترم باشگاه توجه ویژه ای به جوانان و توانایی های آنها داشتند که قدرت و روحیه جوانی و ریسک پذیری آن ها می تواند اوضاع و احوال باشگاه مس رفسنجان را به جایگاه اصلی خود برساند و دل هوادارن ، مردم و از همه مهمتر کارگران و پرسنل زحمت کش مس سرچشمه را شاد کند.
امیدواریم برای رفع این ابهامات و پاسخ به این چراها جناب مدیرعامل محترم و دوست داشتنی این باشگاه یک نشست خبری برگزار کند و تک تک مدیران تیم پاسخ سؤالات خبرنگاران که البته سؤالات مردم است را بدهند.

 

خروج از نسخه موبایل