مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان گفت: در حوزه تولید محتوا در همه حوزهها ازجمله در فضای کسب و کار باید بیشتر کار کنیم و از قالب شعار و حرف بیرون بیاییم.
به گزارش رواستی، مهندس حسین احمدی، پیش از ظهر امروز ۱۴آبان در مراسم اختتامیه سومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج استان کرمان در دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان اظهار داشت: فضای کسبوکار هم مانند فضاهای دیگر بهمرور زمان دچار تغییر و تحول شده است اما اصل کار، اصل ثابتی است که مبنای آن درآمد و رشد اقتصادی است.
وی ادامه داد: روشهای قدیمی در همه زمینهها بهتدریج منسوخ میشود و اگر فضای کاری ما هم با شرایط روز متناسب نباشد قطعا از گردونه رقابت خارج میشویم؛ همچنانکه شرکتهای بزرگی در دنیا بودند که با نپذیرفتن تغییر و تحولات، بهراحتی از گردونه خارج شدند و شرکتهای جدیدی جای آنها را گرفتند.
مهندس احمدی عنوان کرد: اگر در زمینه تولید محتوا، نگاهی به وضعیت دنیا داشته باشیم، سهم کشور ما در تولید محتوای برای فضای مجازی و فضای اینترنت، براساس آمارها کمتر از یکدرصد است که این هشداری برای ماست و باید در حوزه زبان فارسی، برای تولید محتوا متمرکز شویم و بیشتر تلاش کنیم.
مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، با بیان اینکه سهم ما در این حوزه با توجه به ظرفیت و جمعیت ما قابل توجه نیست، گفت: اقتصاد دنیا در عرصه فضای مجازی و تولید محتوای دیجیتال، براساس آمار ۲۰۱۹، رقمی در حدود ۲هزار و ۲۰۰میلیارد دلار بوده؛ اما سهم کشور ما در این حوزه، اصلا قابل توجه نیست درحالیکه با توجه به جمعیت کشورمان و ظرفیتهایی که داریم، سهم ما باید حداقل در این زمینه به ۱۰میلیارد دلار میرسید ولی متاسفانه این حوزه مغفول مانده است.
وی افزود: آماری که در دنیا ارائه میشود، نشان میدهد که برخی کشورها با سرمایهگذاریهای بسیار در این عرصه، رشدهای ۳۰۰-۴۰۰درصدی را در سالهای اخیر داشتهاند؛ ما هم باید به این حوزه توجه ویژه کنیم تا به تحول بزرگی در زمینه فضای کسبوکارمان بینجامد.
عضو هیئتمدیره شرکت ملی صنایع مس ایران خاطرنشان کرد: برگزاری رویداد تولید محتوای دیجیتال در سطح استان کرمان، از این جهت ارزشمند است و در همین راستا هم مورد حمایت قرار گرفته و با همکاری سپاه و دانشگاه ولیعصر(عج) و مجتمع مس سرچشمه رقم خورده است که این حرکت میتواند پایه و اساس کاری باشد تا نهضتی را در این زمینه شروع کنیم و با حمایت مسئولان در سطح استان و نمایندگان، کارگروهی برای برندسازی استان در این عرصه تشکیل شود.
احمدی ادامه داد: در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، حمایت از کسبوکارهای نوین با تأسیس مرکز نوآوری و شتابدهی شهید ستاری در رفسنجان پیگیری شده؛ در حوزه فرهنگ و هنر هم، روابطعمومی مجتمع مانند گذشته و البته با رویکردهای جدید بهعنوان حامی با همکاری نهادهای متولی فرهنگی، کارش را ادامه خواهد داد.
مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان افزود: همچنین در حوزه کسبوکار، ما در شرکت مس با تاکید بر بومیسازی و حمایت جدّی از ساخت داخل، با حذف بعضی از خریدهای خارجیمان، سعی کردیم به توانمندسازی بنگاههای کوچک و متوسط (SMEها) و کارگاههای متعدد در استان کمک کنیم که در این راستا هم رقمهای خوبی به استان منتقل شده و این روند ادامه خواهد داشت.
انتای پیام/