سایت تحلیلی خبری روراستی

کارنامه ۱۰ ساله پورمحمدی از نگاه مردم رفسنجان

با اعلام انتخاب آقای اکبر پورمحمدی به عنوان سرپرست فرمانداری رفسنجان امیدها به یاس تبدیل و موج گسترده ای از نارضایتی در میان آحاد مردم، دانشگاهیان، جوانان فعالان و نخبگان سیاسی و مذهبی را فرا گرفت که این را با نیم نگاهی به پیام ها و نظرات شهروندان در ذیل خبر انتخاب فرماندار جدید در فضای مجازی و صفحات خبری شهرستان، می توان دریافت.

به گزارش روراستی، از آنجا که مسجد امام خمینی (ره) پایگاه انقلاب در رفسنجان بوده است، به یقین می‌توان ادعا کرد که نام مسجد امام و شخصیت بی نظیر حجت الاسلام حاج شیخ عباس پورمحمدی (ره) از معدود نام هایی است که در تاریخ پر افتخار انقلاب اسلامی همچون خورشید تابناک می درخشد و صد البته حفظ حرمت و قداست این مهم بر همگان لازم و بر متولیان واجب تر است.

با انتخاب دولت آقای رئیسی امید مجدد در آحاد مردم مخصوصاً جوانان انقلابی  و نسل های سوم و چهارم انقلاب زنده شد، در حالی که همگان در رفسنجان چشم‌ به راه تحقق وعده های دولت جدید بودند؛ متاسفانه با اعلام انتخاب آقای اکبر پورمحمدی به عنوان سرپرست فرمانداری رفسنجان امیدها به یاس تبدیل و موج گسترده ای از نارضایتی در میان آحاد مردم، دانشگاهیان، جوانان فعالان و نخبگان سیاسی و مذهبی را فرا گرفت که این را با نیم نگاهی به پیام ها و نظرات شهروندان در ذیل خبر انتخاب فرماندار جدید در فضای مجازی و صفحات خبری شهرستان ، می توان دریافت.

یقیناً این عکس‌العمل افکار عمومی به هیچ وجه پیش‌داوری نبوده، بلکه قضاوت و ارزیابی کارنامه عملکرد مدیریتی پورمحمدی در دهه گذشته است، عملکردی که با هیچ یک از شعار های اعلام شده دولت جدید و شخص ریاست جمهوری مبنی بر این که مدیرانی جوان پر انرژی، انقلابی و با انگیزه انتخاب شوند و مدیرانی مشورت پذیر و معتقد به خرد جمعی در مسند قرار گیرند و به جای خویشاوند گرایی و وابستگی فامیلی، صلاحیت و شایستگی مد نظر باشد و قانون گرایی و فساد ستیزی ملاک انتخاب باشد و چند شعار دیگر، هیچگونه همخوانی ندارد؛ چراکه در این انتخاب رابطه خویشاوندی، عدم جوان گرایی و عدم صلاحیت های ذکر شده از سوی رئیس جمهور موج می زند، ضمن اینکه فرد انتخاب شده استخدام دستگاه دولتی هم نیست و انتخاب وی از اصل دارای اشکال است.

ای کاش کسانی که خود روزی منتقد مدیریت انحصارطلبانه و خودکامه و فامیلی بودند، پایبندی به این شعارها را در عمل ثابت می‌کردند.

یقیناً نادیده گرفتن افکار عمومی و نخبگان مسئله ای نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت، ضمن این که  این بزرگترین توهین به افکار عمومی است، باید متوجه باشند که دوره ۱۰، ۱۵ سال قبل گذشته و بصیرت افکار عمومی نسبت به واقعیت ها بالا رفته است.

در این آشفته بازار سیاست نباید از مدیریت سوال برانگیز و منحصر به فرد آقای نماینده مردم رفسنجان در مجلس غافل شد. حرص آقای جلالی برای منصوب کردن اعضای ستاد و نزدیکان در مناصب دولتی و دخالت ایشان در عزل و نصب ها و خط و نشان کشیدن برای مدیران شهرستان و استان همراه با استفاده از ادبیات نامناسب و دور از شان که از پدیده های دوران نمایندگی ایشان است و قریب به دو سال گریبان گیر مردم شده است را نباید نادیده گرفت.

وی در مواردی که موفق به پیاده کردن تصمیمات خود نمی شود، با ایجاد اختلاف میان بزرگان شهرستان و تاثیرگذاران و فعالان سیاسی و سرگرم کردن آنان به اختلافات، سعی می کند ماهی  خود را صید نماید که تاکید و پیگیری ایشان در خصوص انتصاب جدید از همین زاویه ارزیابی می شود.

و اما سخن آخر؛

ما ضمن پایبندی و تاکید به حفظ حرمت  و مقام شامخ روحانیت انقلابی و تاثیرگذار و عناصر انقلابی در شهرستان، در مقابل نگرانی گسترده و عمیق شهروندان که نمونه کوچک آن در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به عینه دیده می شود نیز نمی ‌توانیم بی‌تفاوت باشیم.

چرا باید با بی اعتنایی به نظر قاطبه مردم و نخبگان، فضایی را رقم زد که مردم برای اعلان نگرانی خود در فضای مجازی اقدام به بازنشر مطالبی تحت عنوان شورای اداری خانوادگی یا نه به انتصابات فامیلی و یا لاری ج… های رفسنجان نموده  و آن را ترند کنند؟!

از قدیم گفته اند: «جلوی ضرر را از هر کجا بگیری، منفعت است».

انتهای پیام/

خروج از نسخه موبایل