سایت تحلیلی خبری روراستی

پنجمین سه‌شنبه‌های صنعتی|بازدید از شرکت‌های برافراز کشاورز پارس و تاپ‌اکو

پنجمین سه‌شنبه‌های صنعتی منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان با بازدید از دو واحد تولیدی برگزار شد.

به گزارش روراستی به نقل از روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان، در پنجمین سه‌شنبه‌های صنعتی منطقه ویژه، بهرامشاهی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان از شرکت برافراز کشاورز پارس بازدید کرد.

این شرکت دانش‌بنیان که از سال ۸۹ تأسیس شده، در زمینه تولید کودهای شیمیایی فعالیت می‌کند و بیش از ۵۰ نفر اشتغالزایی دارد.

مهندس حیدری مدیرعامل شرکت برافراز کشاورز پارس به تولید ۶۰۰ تن کود شیمیایی در ماه اشاره کرد و گفت: برای طرح توسعه شرکت نیز برنامه داریم.

وی از انجام کارهای تحقیقاتی در این شرکت یاد کرد و افزود: سال ۹۹ به‌عنوان فناور برتر کشور معرفی شدیم و به‌طور تخصصی در خصوص پسته و شوری (استفاده از آب‌های شور) تحقیقات انجام می‌دهیم.

مهندس حیدری همچنین از طراحی سیستم آبیاری زیرسطحی و بومی‌سازی آن خبر داد و گفت: با استفاده از این سیستم باغ‌های خرده‌مالک نیز زیر پوشش قرار می‌گیرند.

این تولیدکننده نمونه خاطرنشان کرد: کارهای تحقیقاتی روی گوگرد را در حال انجام داریم که بتوانیم آن را جایگزین سموم کنیم.

وی جدیدترین کار این شرکت تحقیقاتی را پرورش نوعی کفشدوزک خاص ساکن استان کرمان برای مبارزه با آفات محصولات گلخانه‌ای و باغی ذکر کرد.

مهندس حیدری خواستار رفع موانع تولید و حذف بروکراسی‌های اداری برای تولیدکنندگان شد.

شرکت تا‌پ‌اکو که در زمینه تولید فروکروم پرکربن فعالیت می‌کند، در ادامه پنجمین سه‌شنبه‌های صنعتی بازدید شد.

این شرکت بنا به دلایلی ازجمله کمبود برق در حال حاضر تعطیل است و ۲۱۰ نفر نیرو اشتغالزایی داشته که با این تعطیلی، بخش عمده‌ای از نیروهای این شرکت هم تعدیل شده و تنها ۳۰ نفر از نیروهای شرکت حفظ شده‌اند.

مهندس خزاعی مدیر کارخانه اظهار داشت: این کارخانه سال ۹۴ تأسیس و از اردیبهشت ۹۷ شروع به فعالیت و تولید کرد.

وی با قدردانی از بهرامشاهی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان برای پیگیری مشکلات مربوطه در این واحد تولیدی، ابراز امیدواری کرد با رفع کمبود برق و حل منابع مالی مجدد شاهد تولید در این کارخانه باشیم و حداقل بتوانیم یکی از سه کوره را راه‌اندازی کنیم.

مدیر کارخانه تاپ‌اکو خاطرنشان کرد: بخش عمده مواد اولیه این کارخانه از جنوب استان و بخشی هم از خراسان تأمین می‌‌شود.

انتهای پیام/

خروج از نسخه موبایل