پنجمین جشنواره بینالمللی ستارههای صحنه با حضور شرکتکنندگانی از ۳۱ استان کشور و ۱۴ کشور جهان به میزبانی رفسنجان برگزار میشود.
به گزارش روراستی، ایمان محمدآبادی رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان و دبیر پنجمین جشنواره بینالمللی ستارههای صحنه عصر امروز در نشست خبری شورای سیاستگذاری پنجمین جشنواره بینالمللی ستارههای صحنه در سالن آمفیتئاتر مجتمع افصح هجری با اشاره به اینکه روابط عمومی مجتمع مس رفسنجان از حامیان اصلی این جشنواره در ادواره گذشته بوده است، اظهار کرد: سال گذشته تقاضای میزبانی و انتقال دبیرخانه دائمی جشنواره به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ارسال شد که امسال این موضوع محقق شد.
محمدآبادی بیان کرد: در دوره پنجم شرایطی پیشبینی شده است؛ ازجمله اجراهای مردمی برای اولینبار اتفاق میافتد و منتخب اجراها سه انتخاب مردمیست که در دو بوستان شهر رفسنجان و یک اجرا در شهر سرچشمه برگزار و از برنامههای جنبی این جشنواره برگزاری کارگاههایی است که در حوزه آموزش برای هنرمندان اجرای صحنهای شهرستان اثرگذار خواهد بود.
وی برگزاری این جشنواره را در حوزه گردشگری حائز اهمیت دانست و عنوان کرد: حضور شرکتکنندگان از ۳۱ استان کشور و ۱۴ کشور مختلف دنیا میتواند ظرفیت خوبی در زمینه گردشگری شهرستان ایجاد کند.
روحالله ابوالهادی مدیر روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان اظهار داشت: یکی از دلایلی که روابط عمومی مس سرچشمه رفسنجان پشتیبان این جشنواره است پایهگذاری یک اتفاق فرهنگی است و راهاندازی دبیرخانه دائمی رویداد بینالمللی در شهرستان نتایج خود را در بلندمدت نشان خواهد داد.
ابوالهادی یادآور شد: جشنواره بینالمللی ستارههای صحنه به بلوغ و جایگاه خود رسیده است و باید از سوی مسؤولان اینگونه برنامهها که یک ظرفیت برای شهرستان است، جدی گرفته شود و همه کمک کنند رفسنجان به یک مرکز فرهنگی هنری در کشور تبدیل شود.
رضا امینی مدیر روابط عمومی باشگاه فرهنگی ورزشی مس رفسنجان هم گفت: برای اولین بار از بخش ورزشی شرکتکنندهها حضور خواهند یافت و باشگاه مس حمایت خود را از این جشنواره اعلام کرد تا بتوانیم از ظرفیت نیروهای مستعد شهرستان استفاده و به کشور معرفی کنیم.
صمد قرباننژاد طراح جشنواره بینالمللی ستارههای صحنه، اظهار داشت: ویژگی و تفاوت جشنواره پنجم با ادواره گذشته این است که برای اولینبار هنرمندان از تمام ۳۱ استان کشور حضور دارند و جشنواره در چهار بخش مجریان، استندآپ کمدی، تقلید صدا و خوانندگان صحنه برگزار میشود و در چهار بخش از هر استان حداقل یک نماینده در یکی از بخشها حضور دارد.
وی یکی دیگر از ویژگیهای متمایز جشنواره در بخش مجریان را بخش ویژه شهید سلیمانی اعلام کرد که با موضوع محوری “مقاومت” در بخش ویژه شهید سلیمانی برگزار میشود و در سه بخش خوانندگان صحنه، استندآپ و تقلید صدا علاوه بر بخش رقابتی، در بخش مردمی هم یک نفر برگزیده خواهد داشت.
قرباننژاد اعلام کرد: جشنواره از ۲۹ تیرماه در تالار خیام دانشگاه ولیعصر(عج) آغاز و بعد از ظهر ۳۱ تیرماه مراسم اختتامیه آن برگزار میشود.
وی در ادامه از حضور محمود سالاری معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مقامات استانی و کشوری در این جشنواره یاد کرد و گفت: شبکههای ملی و بینالمللی پوشش رسانهای این جشنواره را انجام خواهند داد.
قرباننژاد ادامه داد: دبیرخانه دائمی در طول سال برنامههایی خواهد داشت که یکی از مهمترین آن برگزاری آموزش رشتههای هنرهای صحنهای است که امیدواریم بتوانیم قطب آموزش تخصصی هنرهای صحنهای در کشور باشیم..
قرباننژاد یکی دیگر از برنامههای آینده دبیرخانه دائمی جشنواره را برگزاری همایش علمی پژوهشی دانست که با موضوع تاثیر هنرهای صحنهای در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی برگزار میشود.