سایت تحلیلی خبری روراستی

تحقق خدمتی دیگر از دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان برای درمان سرطان

متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی سرطان بیمارستان علی‌بن‌ابی‌طالب(ع) درباره انجام عمل‌های سرطانی در این مرکز گفت: از آبان امسال در این بیمارستان امکان جراحی اکثر سرطان‌ها توسط تیم جراحی فوق تخصصی در حال انجام است و هر هفته بیمارانی از سراسر استان کرمان برای انجام جراحی سرطان پذیرش می‌شوند.

به گزارش روراستی، به نقل از روابط عمومی بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان، امروزه افراد زیادی در دنیا به بیماری سرطان مبتلا می‌شوند. با وجود پیشرفت‌هایی که برای درمان این بیماری به دست آمده است هنوز هم ابتلا به آن برای برخی افراد، بحرانی عمیق محسوب می‌شود و ابعاد مختلف زندگی آنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در این میان بعد روانی، بیشتر از ابعاد دیگر، زندگی بیمار را متاثر می‌کند. در ایران هم که بیماران بسیاری داریم ضرورت توجه به این بیماری بیش از پیش مهم به نظر می‌رسد.

خوشبختانه در رفسنجان پزشکان در این عرصه تلاش‌های فراوانی انجام می‌دهند و دکتر اسماعیل الله آبادی(متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی سرطان) یکی از پزشکان دلسوزی است که با استفاده از بهترین و جدیدترین روش‌های درمانی، آن هم در بیمارستان دولتی خدمات ارزنده ای را به بیماران سرطانی ارائه می‌دهد.

هفتم تا پانزدهم بهمن ماه هفته‌ ملی مبارزه با سرطان نامگذاری شده است به همین مناسبت با دکتر اسماعیل اله‌آبادی فلوشیپ جراحی سرطان گفتگو کردیم.

متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی سرطان با بیان اینکه سرطان یکی از علل اصلی مرگ افراد در جهان و ایران به شمار می‌رود و روند ابتلا به آن صعودی بوده گفت: سرطان به گروهی از بیماری‌ها اطلاق می‌شود که طی آن رشد غیرطبیعی و غیر قابل کنترل سلول‌های بدن وجود دارد. هر عضوی از بدن می‌تواند به سرطان مبتلا شود چراکه سرطان قابلیت تهاجم به بافت‌های اطراف و در موارد پیشرفته درگیری اعضای دور دست را دارد.

دکتر اله‌آبادی شایعترین سرطان‌ها در رفسنجان از نظر بروز را سرطان‌های روده بزرگ، پستان، معده و تیروئید برشمرد و مهمترین علل افزایش ابتلا به سرطان را افزایش سن، مصرف دخانیات و الکل، رواج زندگی کم تحرک، چاقی و داشتن تغذیه نامناسب دانست.

وی در توصیه برای پیشگیری از ابتلا به سرطان بیان کرد: برای پیشگیری از ابتلای به سرطان سه مرحله وجود دارد در مرحله اول اقداماتی باید صورت گیرد که سرطان کمتر در فرد سالم ایجاد شود مثلا از خوردن مواد سرطان زا و یا در معرض قرار گرفتن عوامل سرطان زا جلوگیری شود. در مرحله دوم درمان ضایعات پیش بدخیم یعنی ضایعاتی که در آینده سرطان روی آنها سوار می‌شود مثل پولیپ در روده بزرگ یا برداشتن برخی توده‌های پیش سرطانی در پستان. همچنین در مرحله سوم کمک به عدم عود و ابتلای مجدد در فردی که سرطانش درمان شده است.

دکتر اله‌آبادی در خصوص روش‌های درمان سرطان گفت: درمان سرطان بسته به مرحله‌ای که تشخیص داده شود؛ می تواند شامل جراحی، شیمی درمانی و پرتو درمانی و یا استفاده از داروهای جدید ضد سلول سرطانی باشد. ولی امروزه درمان موثر سرطان، ترکیبی از همه‌ی این روش‌ها می‌شود.

متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی سرطان بیمارستان علی‌بن‌ابی‌طالب(ع) درباره انجام عمل‌های سرطانی در این مرکز گفت: از آبان امسال در این بیمارستان امکان جراحی اکثر سرطان‌ها توسط تیم جراحی فوق تخصصی در حال انجام است و هر هفته بیمارانی از سراسر استان کرمان برای انجام جراحی سرطان پذیرش می‌شوند.

خوشبختانه با همت مسئولین بیمارستان امکانات ما کاملا به روز و پیشرفته‌ترین جراحی‌ها را ما در این مرکز انجام می‌دهیم. لازم به ذکر است تمام هزینه‌ها نیز با تعرفه دولتی انجام می‌شود.

خروج از نسخه موبایل