سایت تحلیلی خبری روراستی

یادواره ۳۰ شهید جاویدالاثر رفسنجان برگزار می شود

امسال در روزهای ۲۳، ۲۴ و ۲۵ آبان‌ماه به‌مدت سه شب از ساعت ۱۹ در حسینیه ثارالله با سخنرانی آقای هاشم‌پور روایتگر جبهه و دختر ۱۰ ساله شهید مدافع حرم و مفقودالاثر زینب شیری این یادواره برگزار خواهد شد.

به گزارش روراستی، شامگاه سه شنبه ۱۵ ابان ماه جمع‌شان جمع شده بود. گویا خبری است. پدران و مادران و خواهر و برادران شهدای جاویدالاثر آمده‌اند مهمان پدر شهید جاویدالاثر دیگری شده‌اند.

برنامه دارند. می‌خواهند برای مراسم جگرگوشه‌هایشان صحبت و برنامه‌ریزی کنند.

مراسم همان امامزادگان غریبی است که هرکدام در غربتی آرام گرفته‌اند‌.

منزل شهید غلامرضا صالحی است. همان شهیدی که مادرش ۲۱ سال درد فراق کشید و چشم‌انتظارش بود تا اینکه چشم از دنیای فانی فرو بست و به فرزند شهیدش پیوست.

پدر شهید در قید حیات است پیرمردی نورانی که انتظار فرزند کمرش را خم کرده بود اما خم به آبرویش نمی‌آمد و خدا را شاکر بود که فرزندش را در راه خدا و اباعبدالله تقدیم کرده است.

فرزند شهید دیگری به جمع پیوست.

مصطفی دهقان رجبی که سکان بنیاد شهید رفسنجان را در دست دارد در این جمع اظهار کرد: شهدای مفقودالاثر به جهت رازورمزی که بین خودشان و خدایشان بوده، به خواست خودشان مفقود هستند تا روزی که خودشان اراده‌شان بر این نباشد که شناسایی شوند به عنوان شهید گمنام در گوشه‌ای از خاک کشور عزیزمان آرام می‌گیرند و قطعا خدا آنچه خواست آنان هست را اجابت می‌کند.

وی بیان کرد: خانواده شهدای جاویدالاثر در کنار شهید بزرگوار اجر و پاداش‌های متفاوت از سایر والدین شهدا می‌گیرند و این صبر عظیمی که دارند بی‌پاداش نخواهند ماند.

خواهر شهید غلامرضا صالحی در ادامه این نشست از خصوصیات برادرش سخنانی مطرح کرد و گفت: از بچگی اینطور افراد در خانواده تک هستند خدا انتخابشان می‌کند.

ما هفت، هشت خواهر برادر بودیم غلامرضا از همه مهربان‌تر بود به مادر کمک می‌کرد. کمک مادرم خمیر درست می‌کرد و نان می‌پخت. همیشه توصیه به حجاب می‌کرد.

اما شهید غلامرضا صالحی اهل هنر هم بود و تئاتر بازی می‌کرد. ورزشکار نیز بود و در رشته‌های ورزش باستانی و فوتبال فعال بود.

خواهر شهید ادامه داد: هنوز زمان سربازی رفتنش نبود اما می‌گفت زمان جنگ است نیاز است ما برویم. با چند تا از پسرعموها و پسردایی‌ها رفتند و دو نفرشان مجروح شدند و غلامرضا ۸ فروردین ۶۵ در گیلان‌غرب مفقود شد.

بی‌سیم چی بود و از آن سال دیگر خبری از او نشد.

این خواهر شهید توصیه‌ای هم به مسوولان داشت و خواست نگذارند خون شهدا پایمال شود و همت کنند برای کشور کاری کنند جوانان از مسیر منحرف نشوند.

امیرحسین حسنی جوانی که همواره پای کار  یادواره شهدای مفقودالاثر  در رفسنجان است هم برگزاری این یادواره را وظیفه دانست و اظهار کرد: چند جوان دهه هفتادی و دهه هشتادی دست به دست هم دادند برای برگزاری این یادواره و ما هرسال برای یادواره درس تازه‌ای یاد می‌گیرم.

وی از ساخت مستندی از شهدای مفقودالاثر شهرستان تا یکسال آینده خبر داد.

حسنی در ادامه خاطرنشان کرد: هشتمین یادواره شهدای مفقودالاثر و شهدای گمنام رفسنجان همزمان با ایام فاطمیه برگزار می‌شود.

وی عنوان کرد: امسال در روزهای ۲۳، ۲۴ و ۲۵ آبان‌ماه به‌مدت سه شب از ساعت ۱۹ در حسینیه ثارالله با سخنرانی آقای هاشم‌پور روایتگر جبهه و دختر ۱۰ ساله شهید مدافع حرم و مفقودالاثر زینب شیری این یادواره برگزار خواهد شد.

رفسنجان ۳۰ شهید دارد که هنوز مادران و پدرانشان چشم‌انتظار تکه‌ای از بدنشان هستند تا آن را در آغوش بگیرند و آرام شوند.

مادر شهید جعفربیگی در روستای لاهیجان چهل سال است که هر روز صبح پس از نماز صبح خانه را آب و جارو می‌کند و درِ خانه را باز می‌گذارد تا پسرش از در وارد شود و این جزو روال زندگی‌اش شده است.

مادران و پدرانی هم با انتظار و غم غربت فرزندشان چشم از دنیا بستند.

امیدواریم یادواره‌ها بتواند اندکی از غم این پدران و مادران و خانواده شهدا بکاهد و بدانند همه این مردم پای کار فرزندانشان هستند‌.

 

خروج از نسخه موبایل