سایت تحلیلی خبری روراستی

رفسنجان به اندازه ۲ استان پسته خیز امسال پسته دارد

فرماندار رفسنجان از پیش بینی برداشت بیش از ۷۰ هزار تن پسته از باغات شهرستان خبر داد.

به گزارش روراستی، حسین رضایی صبح سه شنبه ۱۱ شهریور در آیین افتتاح پنجاه و ششمین کنفرانس ریاضی کشور در دانشگاه ولی‌عصر(عج) اظهار کرد: شهرستان رفسنجان منشأ کارهای بزرگی در کشور بوده و رجال سیاسی این شهرستان در پیروزی انقلاب نقش بزرگی داشتند.

وی عنوان کرد: امسال ۷۰ هزار تن محصول پسته در شهرستان برداشت می‌شود که اندازه استان‌های خراسان رضوی و یزد است.

فرماندار رفسنجان ادامه داد: پایه‌گذار تولید پسته آدم‌های بزرگی بودند و حدود ۹۰ سال است که تجارت پسته در رفسنجان ثورت می‌گیرد و بالای یک قرن کشت پسته داریم.

رضایی عنوان داشت: ۲۵ درصد باغات مثمر پسته کشور در رفسنجان است و بزرگترین جنگل دست‌کاشت بشر در رفسنجان است.

فرماندار رفسنجان خاطرنشان کرد: رفسنجان قطب تولید دستگاه‌های فرآوری پسته کشور نیز هست و هیچ دستگاهی وارد نمی‌کنیم حتی صادرکننده به ترکیه اسپانیا و استرالیا هستیم.

رضایی عنوان کرد: ریاضی در زندگی اهمیت زیادی دارد و در زندگی تأثیرگذار است.

خروج از نسخه موبایل