سایت تحلیلی خبری روراستی

زندگی دوباره محکوم به قصاص با گذشت اولیای دم در رفسنجان

Lavc58.54.100

با تلاش مسئولان زندان رفسنجان و اعضای شورای حل اختلاف مستقر در این زندان، جلسه صلح و سازش با حضور اولیای دم برگزار شد و خانواده مقتول با گذشت کریمانه از حق قصاص، جلوه‌ای از فرهنگ ایثار و بخشش را در ماه مبارک رمضان به نمایش گذاشتند.

به گزارش روراستی، مهدی یزدانی رئیس زندان رفسنجان در این باره گفت: با پیگیری‌های صورت‌گرفته از سوی مجموعه زندان، مددکاران و اعضای شورای حل اختلاف مستقر در زندان رفسنجان، جلسه‌ای با حضور اولیای دم برگزار شد که در نهایت خانواده مقتول با گذشت کریمانه از حق قصاص، بزرگواری خود را به نمایش گذاشتند.

وی افزود: محکوم این پرونده مردی ۴۸ ساله است که از بهمن‌ماه سال ۱۳۹۸ به دلیل درگیری منجر به قتل دستگیر شده و در زندان به سر می‌برد.

یزدانی با قدردانی از اقدام ارزشمند اولیای دم خاطرنشان کرد: این گذشت کریمانه جلوه‌ای از فرهنگ اصیل اسلامی در زمینه عفو و بخشش است و می‌تواند الگویی مؤثر برای تقویت روحیه همدلی، گذشت و کاهش اختلافات در جامعه باشد.

خروج از نسخه موبایل