سایت تحلیلی خبری روراستی

انهدام ۴ شبکه خرابکاری خیابانی در سیرجان/ بازداشت ۳۱ مزدور مرتبط با دشمن

وزارت اطلاعات اعلام کرد: اعضای ۴ شبکه سازمان‌یافته متشکل از ۳۱ نفر از مزدوران دشمن آمریکایی-صهیونیستی در شهرستان سیرجان، در پی دریافت گزارش‌های مردمی و رصدهای اطلاعاتی در اداره‌کل اطلاعات استان کرمان شناسایی و بازداشت شدند.

به گزارش روراستی، این مزدوران در قالب شبکه‌هایی با نام‌های جذاب برای نوجوانان و جوانان سازماندهی شده و دارای شرح وظایف و برنامه‌ریزی مشخص برای حضور در فراخوان‌های سراسری بودند.

اعضای این شبکه‌ها با ساخت کوکتل مولوتف و تهیه ابزار تخریب دوربین‌های شهری، در حال آمادگی برای ایجاد ناآرامی و خرابکاری خیابانی بودند. این افراد در جریان کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴ نیز اقدامات تخریبی گسترده‌ای از جمله به آتش کشیدن فرمانداری، تخریب بانک‌ها و ادارات دولتی، اموال عمومی و دوربین‌های شهری، و حمله به مقر پلیس انجام داده بودند.

وزارت اطلاعات از مردم خواست موارد مشکوک را به شماره ۱۱۳ یا درگاه‌های رسمی این وزارت در پیام‌رسان‌ها به آدرس vaja113@ با تیک آبی گزارش کنند.

خروج از نسخه موبایل