سایت تحلیلی خبری روراستی

منطقه راویز نیازمند رسیدگی است

فرماندار رفسنجان به منظور رسیدگی به مشکلات مردم منطقه راویز به روستاهای این دهستان سفر کرد
به گزارش خبرنگار روراستی مهندس ملانوری صبح شنبه به همراه بخشدار کشکوییه و تعدادی از مسئولان شهرستان به منطقه راویز سفر کرد.
راویز منطقه بسیار خوش آب وهوایی است که در تابستان جمعیت زیادی در آن حضور می‌یابند عده‌ای اهالی همان منطقه هستند و خانه تابستانی دارند اما عده‌ای که برای گردش وتفریح به منطقه‌ می‌روند به گفته مسئولان منطقه حتی محل اسکان ندارند.


روستای پورکان که آبشار بسیار زیبا وقدیمی دارد منطقه گردشگری این دهستان به شمار می‌رود و پذیرای تعداد زیادی گردشگر در ایام عید وتابستان است ونگاه مسئولان را می‌طلبد تا نسبت به استقرار محلی که بتواند پذیرای این همه گردشگر باشد را می طلبد.
ابتدای سفر به روستای دره کرد سفر کردیم در این روستا گلایه اهالی از فروش مدرسه‌ای که تنها امید روستاییان بود در آن مطرح شد.
این روستا مشکل بزرگ دیگری داشت این بود که آنتن دهی تلفن همراه به هیچ وجه انجام نمی‌شد حتی تلفن ثابت هم در روستا وجود نداشت.
مردم روستا خواستار کمک به لوله کشی آب تا مزارع بودند زیرا نمی‌خواستند همان مقدار آبی که برایشان مانده هدر رود.
لایروبی قنوات و رفع مشکل جاده هم از دیگر خواسته‌های مردم این روستا بود.
یاسر رجبی بخشدار کشکوییه در جمع اهالی روستای حوم الدین مرکز دهستان راویز افزود: عمده مشکل منطقه راویز خشکسالی است، دو حلقه چاه در منطقه حفر شده که هنوز مورد بهره برداری قرار نگرفته است.
رجبی افزود: 16مدرسه در این دهستان وجود دارد که تنها یک مدرسه با هشت دانش آموز فعال است ومابقی تعطیل هستند.
وی با اشاره به سد سپداران در رودین گفت: برای احداث آن 5.5میلیارد تومان هزینه شده اما به دلیل عدم بارندگی آبگیری نشده است.
وی بیان داشت: تعداد پنج دهیاری در منطقه وجود دارد وروستاها به دلیل مهاجرت عمده کم جمعیت هستند.
مهندس ملانوری در زمینه احیا قنوات، وایجاد دکل تلفن همراه قول پیگیری داد وگفت: آن چه باعث آبادانی روستاها می‌شود برگشتن روستاییان به منطقه خود است و از آب‌های موجود هم باید مصرف بهینه شود.
وی تاکید کرد: یکی از وظایف شوراها وریش سفیدان این است که در مسجد جمع شوند وبرای حل مشکلات منطقه خود فکر کنند وتصمیم بگیرند.
حمید خدادادی رییس شرکت آبفار شهرستان رفسنجان اظهار داشت: کف منطقه بالا است وآبرفت آن کم است و جز نزولات آسمانی نمی تواند موجب پر شدن قنوات شود.
وی افزود: یک حلقه چاه با دبی 2.5لیتر در ثانیه حفر شده که نیاز شرب روستای حوم الدین واطراف آن را برطرف می کند.
وی تصریح کرد: در استان مطالعاتی انجام شده برای پیدا کردن منبع پایدار که بتوانیم آب را به منطقه انتقال دهیم که این مهم هزینه زیادی نیاز دارد.
در ادامه اهالی روستا خواستار بانک و رفع مشکل معابر بودند و گله مند بودند که منطقه ما فراموش شده است .
و سرانجام بارش رحمت الهی پایان بخش این سفر بود که خاطره خوشی بر جای گذاشت.

خروج از نسخه موبایل