کرمیپور تصریح کرد: روزی که نظام از نظر عده کم بود با ایمان مردم پیروز شد و امروز با پشتوانه رهبری شجاع مانند گذشته و توانمندیهای مادی و معنوی بیش از ابتدای انقلاب هیچکس جرأت سخن گفتن زیادی علیه نظام را ندارد و دوست و دشمن به این امر اعتراف دارند.
کرمیپور با بیان اینکه نماز جمعه سد نفوذناپذیری است که دشمن به آن راه نیافته است، عنوان کرد: در ابتدا تعداد انگشتشماری نهاد نماز جمعه در کشور داشتیم، اما امروز حدود ۹۰۰ نماز جمعه در کشور برگزار میشود که هر کدام به صورت رسانه در آمده است و اطلاعرسانی خوبی برای مردم دارد.
امام جمعه جیرفت با اشاره به اینکه نماز جمعه برکات مادی و معنوی زیادی دارد و خطبههای کوبندهای در آنها ایراد میشود، ادامه داد: امروز از بسیاری مناطق درخواست برگزاری نماز جمعه وجود دارد، زیرا در آنها مشکلات و محدودیتهایی وجود داشته که مردم آن مناطق را از ثواب و برکات نماز جمعه محروم کرده است.
وی گفت: دو مورد مهم که باید در نماز جمعه بررسی شود، یکی بحث نفوذ دشمن است که امروز آن را دشمن به حد بالایی در زمینههای مختلف رسانده است و باید مورد تحلیل قرار گیرد تا مردم بدانند، دشمن چه میکند.
کرمیپور با بیان اینکه برخی مواقع تذکرهایی در نماز جمعه میدهم، اما مسؤولان نمیپسندند و اذعان میکنند که شما با ما در افتادهاید و قصد دارید، ما را به چالش بکشید در صورتی که به جای دلخور شدن، باید پاسخگو باشند، اضافه کرد: دشمن برای نفوذ هزینه میکند تا با نفوذ در مردم آنها را از ارزشها و نظام دور کنند و جوانان ما دین را به تمسخر بگیرند.
وی در بحث انقلابی بودن اظهار داشت: مقام معظم رهبری در این زمینه بسیار تأکید دارند و در هر سخنرانی خود در سال جاری آن را مطرح میکنند، زیرا دشمن متوجه بار مثبت انقلابی بودن است که در این راستا برنامه دارد و کار میکند.
کرمیپور خاطرنشان کرد: کسی که انقلابی نباشد به دنبال کار خویش است و دنیای خود را تأمین کرده و کنار میکشد، اما یک فرد انقلابی در صحنه حاضر میشود و انقلابی سخن میگوید.
امام جمعه جیرفت ادامه داد: انقلابی باید شفاف صحبت کند و بحث فتنه را فراموش نکند، نه اینکه مسلمانان کشمیری زیر دست و پای سربازان هندی از بین بروند و بگویند، مصلحت نیست، بیانیه دهیم، اما در فرانسه حمله تروریستی را که به دست خود آنها پرورش یافته است، محکوم میکنند.
وی بیان داشت: مسؤولان استان کرمان برخی فتنهگران را دور خود جمع کردهاند، برخی کسانی را که محکوم فتنه هستند در کنار خود مینشانند و از آنها استفاده میکنند و ادعا دارند به اقتصاد مقاومتی عمل میکنیم، اما اینها باید بدانند، این اقتصاد مقاومتی نیست که سرمایهداران سرمایهدارتر شوند.
کرمیپور با بیان اینکه نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی از مواردی است که در نماز جمعه باید به آن پرداخته شود، تصریح کرد: باید ببینیم که افراد امروز به درد انقلاب میخورند یا سنگ جلوی قطار انقلاب میاندازند، شما مردم باید از مسؤولان درخواست کنید و جایگاه نماز جمعه نیز مطالبهگری کند.
وی افزود: نماز جمعه به عنوان قرارگاه ایمان و تقوا است، همگی باید تابع فرمان قرارگاه باشند، نه اینکه سخنان امام جمعه به مذاق آنان خوش نیاید، علیه قرارگاه نماز جمعه موضعگیری کنند، کسانی که به جایگاه نماز جمعه ایراد میگیرند، بیشتر از این قدرت ندارند که به جایگاه ولایت ایراد بگیرند وگرنه مانند سران فتنه این کار را انجام میدادند.
کرمیپور عنوان کرد: یادواره شهدا در اردیبهشت ماه سال جاری در مصلی جیرفت با سخنرانی احمدینژاد و حضور ۵۰ یا ۶۰ هزار نفری مردم برگزار شد، کجای این برنامه ایراد دارد، حضور مردمی بود، چرا باید موضعگیری بر خلاف این سیر انجام دهیم که این یادواره گردهمایی مدیران هشت ساله دوره نهم و دهم بوده است، آیا احمدینژاد ۵۰ یا ۶۰ هزار مدیر در این شهرستان داشته است، این افراد نباید در این جایگاهها باشند، باید اطلاعرسانی کنم که چه سخنانی علیه جایگاه امام جمعه داشتهاند.
امام جمعه جیرفت با بیان اینکه امروز مردم با مشاهده کاروان خودروهای مدل بالا با سرعتهای غیر مجاز از حضور مسؤولان در شهر مطلع میشوند، ادامه داد: یک زیرگذر در شهر جیرفت به عنوان طرح ملی کلنگزده شده است، بنابراین باید مسؤولان کمک کنند که به اتمام برسد، شهرداری نیز قول داده است تا پایان سال جاری این پروژه به بهرهبرداری برسد.
وی ادامه داد: در استان کرمان طی سال گذشته ۱۴ زیرگذر و روگذر احداث شده است که هر کدام هزینه زیادی دارد، این در حالی است که تعداد زیادی از شهرداریهای ما در استان در حال ورشکستگی هستند، چه ضرورتی دارد، این هزینهها برای زیرگذر و روگذر در استان شود.
کرمیپور خاطرنشان کرد: باید بخشی از آن را به شهرداریهای جنوب استان اختصاص دهید که از این ورشکستگی بیرون بیایند، این اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری فرمودند، نیست، ما مخالف اقدامات عمرانی در استان نیستیم، اما تعدیل بودجه هم باید مد نظر باشد و به شهرداریهای ورشکسته جنوب استان کرمان هم از نظر مادی توجه شود.