فرماندار رفسنجان گفت: به هیچ وجه به ساختمانهایی که نیاز به تاسیسات آتشنشانی و خدمات ایمنی دارند در هیچ یک از مبادی ذیربط تا زمانی که این تاسیسات تامین نشده، مجوز صادر نشود.
وی بیان داشت: اگر دقت نشود، ممکن است، اینگونه حوادث در هر نقطه دیگر رخ دهد و اگر افراد کارآزموده نباشند، برخورد با این حوادث جبرانناپذیر است.
فرماندار رفسنجان تصریح کرد: وضعیت شهرستان رفسنجان در حوزه بناها باید بررسی شود و برنامهریزی کنیم تا اینگونه گرفتاریها در ساختمانها به وجود نیاید.
ملانوری با بیان اینکه همچنین در حوزه بناهای تاریخی باید به سمت و سویی برویم که ضمن حفظ بناها از رخ دادن چنین اتفاقاتی جلوگیری شود، افزود: عبور تانکرهای حمل سوخت از مقابل بیمارستان علی بن ابیطالب باید بررسی و مسیر جایگزین مشخص شود.
وی با تاکید بر اینکه هیأتی مرکب از نماینده شهرداری، راه و شهرسازی، آب، برق، گاز، میراث فرهنگی، آتشنشانی، نظام مهندسی و اتاق اصناف با مدیریت شهرداری تشکیل و از اماکن عمومی بازدید و فرمهایی طراحی شود، ادامه داد: این بررسی در دوره یک ماهه انجام شود و جوانب از جمله استحکام بنا و سایر مسائل دیده و گزارش ارائه شود.
فرماندار رفسنجان عنوان کرد: شرکت نفت موظف به تهیه پمپ ضدجرقه برای تخلیه تانکرهایی است که دچار حادثه میشوند و نیاز به تخلیه مواد سوختی دارند.
ملانوری بیان داشت: به هیچ وجه به ساختمانهایی که نیاز به تاسیسات آتشنشانی و خدمات ایمنی دارند در هیچ یک از مبادی ذیربط تا زمانی که این تاسیسات تامین نشده، مجوز صادر نکنند، انشعابات غیرمجاز گاز هرچه سریعتر جمعآوری و با مسببان برخورد شود.
وی تاکید کرد: هیأت مدیره و مدیرعامل مسکن فرهنگیان هرچه سریعتر نسبت به نصب تاسیسات آتشنشانی برابر با استانداردهای مربوطه و همچنین اصلاح آسانسور اقدام کنند.
فرماندار رفسنجان متذکر شد: ظرف مدت یک هفته وضعیت بازار بررسی و گزارش آن در حوزه مشکلاتی که وجود دارد و در زمان بحران حاد است ارایه شود.