مدیر آموزش و پرورش شهرستان رفسنجان، گفت : به طور طبيعي فارغ التحصيل هنرستان كه حرفه اي را در حد كارگر ماهر آموخته است، راحت تر از يك ديپلم تجربي يا رياضي كه هيچ گونه مهارت حرفه اي ندارد جذب بازار كار مي شود.
سید کاظم حسینی پور درحاشیه برپایی نمایشگاه آثار دستی و تجسمی هنرجویان هنرستانهای دخترانه و پسرانه شهرستان در گفتگو با خبرنگار روراستی افزود : به مناسبت هفته معرفی مشاغل آموزش و پرورش، هنرجویان در مقطع دوم متوسطه و هنرستانهای رفسنجان، رشته های آموزشی خود را در قالب آثار دستی و تجسمی معرفی می کنند تا دانش آموزان با رشته های هنرستانی آشنا شوند.
وی با اشاره به اینکه يكي از مشكلات جوانان در تمام دنيا و حتي كشورهاي توسعه يافته بيكاري است تصریح کرد : اما در دوره دوم متوسطه كه تحصيل در آن اجباري نيست، آموزش هاي فني و حرفه اي براي دانش آموزان مفيد و ضروري است.
حسینی پور گفت : افزايش تعداد فارغ التحصيلان هنرستان هاي فني و مراكز كاردانش، تقاضاي كاذب و بي هدف براي ورود به دانشگاه را هم كاهش مي دهد.
وی خاطرنشان کرد : سياست هدايت دانش آموزان به رشته هاي فني و حرفه يي و كاردانش اگر بدون افراط و تفريط و با تامين بودجه مناسب و تهيه امكانات و تجهيزات لازم و مربي و هنرآموز متخصص انجام شود گام مفيدي در جهت معنادار كردن آموزش در دوره دوم متوسطه است كه به اشتغال و ايجاد تعادل در بازار كار كمك مي كند.