معاون برنامهریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: مدیران حوزه زنان و خانواده به نیاز مخاطبان توجه بیشتری داشته باشند
به گزارش روراستی ، اطهره نژادی صبح امروز در حاشیه جلسه شورای اداری شهرستان رفسنجان که با حضور مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان ، سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و جمعی از مسئولان استان و شهرستان رفسنجان برگزار شد افزود: هر کدام از ما در مقیاس مدیریتی ، بودجهای که در اختیارما قرار میگیرد به منزله درآمد شخصی تلقی کنیم و به بهترین شکل نسبت به هزینه کردن آن فکر کنیم.
نژادی خاطر نشان کرد: بحران آب در استان کرمان باید با نگاه همه دستگاهها حل شود اگر فکر کنیم تنها کار یک دستگاه است راه به جایی نخواهد برد لذا اتاقهای فکر بهتر و جدیتر میتوانند در این زمینه تشکیل و وارد عمل شوند.
وی گفت: در استان کرمان صنعت و کشاورزی حرف زیادی برای گفتن دارد برای رونق صنعت و پایدار ماندن کشاورزی باید تلاش کنیم . جامعه باید پویا باشد زیرا انسان تعالی طلب است.
وی با بیان اینکه همه شهرستانها باید از حداقلهای توسعهای برخوردار باشند تصریح کرد: نباید جلوی پیشرفت را بگیریم تا عقب افتادهها به ما برسند بلکه جاهایی که جلوتر هستیم باید پارامترهای مکمل را پیدا کنیم.
معاون برنامهریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ادامه داد: مدیران در حوزه زنان و خانواده به نیاز مخاطبان توجه بیشتری کنند به طور مثال آموزش و پرورش مشکلات دختران را بررسی کند.
وی بیان کرد: آموزش مهارتهای دختران در دوران بلوغ یکی از کارهایی است که در مناطق محروم حال انجام است ، طرح ایجاد کلینیک سلامت خانواده در ۹ استان کشور به صورت پایلوت در حال اجرا است که استان کرمان یکی از این ۹ استان است.
وی به توانمند سازی زنان آسیبدیده اشاره و بیان داشت: حمایت از خانواده زندانیان و معدومین یکی از این مباحث است که وارد شدهایم.
وی تاکید کرد: در توزیع عادلانه منابع در استان توجه و برنامهریزی دقیق شود و در حوزه تدوین شاخصهای پایداری تلاش شود.
وی بیان داشت: نیروی انسانی بالاترین سرمایه است و باید دانش و مهارت این نیرو افزایش یابد.
نژادی تصریح کرد:در سیستم هر فرایند در جای خودش قرار می گیرد ودر مدیریت شهری باید به تئوری سیستم تکیه شود تا نظام تعامل جای خود را به تقابل بدهد.
این مسئول ادامه داد: برای برنامهریزی ۶۰ درصد تفکر لازم است و ۴۰ درصد مرحله اجرا است باید ابتدا تبادل افکار صورت گیرد و اجرا انجام شود.