مرغ ویژه به صورت پایلوت در رفسنجان تولید می شود

  • شناسه خبر: 15747
مرغ ویژه به صورت پایلوت در رفسنجان تولید می شود

مدیر جهادکشاورزی شهرستان رفسنجان از اجرای طرح تولید مرغ ویژه به صورت پایلوت در رفسنجان برای نخستین بار در کشور خبر داد

مدیر جهادکشاورزی شهرستان رفسنجان از اجرای طرح تولید مرغ ویژه به صورت پایلوت در رفسنجان برای نخستین بار در کشور خبر داد
به گزارش روراستی رضا بمانی در نشستی با خبرنگاران افزود:اولین برداشت تولید مرغ گوشتی ویژه در قالب این طرح آزمایشی، نیمه آبان ماه انجام می شود و یکی از ویژگی های مهم این طرح، تاریخ دوره پرورش این مرغ گوشتی است به عبارتی سن کشتار به جای اینکه بین ۵۰ تا ۶۰ روز باشد بین ۳۵ تا ۴۰ روز است.
وی عنوان کرد: یکی دیگر از ویژگی های این طرح، عدم استفاده از آنتی بیوتیک در ۱۰ روز آخر قبل از کشتار مرغ است.
بمانی خاطرنشان کرد: در ۱۲ مرغداری این طرح قابل اجرا است و در هر هفته ۲۰ هزار قطعه جوجه ریزی می شود.
وی تصریح کرد: ماهانه ۱۲۰ تن از این مرغ ویژه در رفسنجان تولید و به بازار عرضه خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان عنوان کرد: یک تعاونی مرغداران در رفسنجان وجود دارد که دارای ۲۱۶ سهامدار( ۲۱۶ واحد مرغداری) است.
بمانی خاطرنشان کرد: ۱۱۵ واحد به طور فعال هستند و ۶۰ تا ۷۰ واحد نیز از نظر اقتصادی توجیه ندارند زیرا واحدهای سه تا چهار هزار قطعه ای هستند.
وی با بیان اینکه یک سوم نیاز استان به مرغ در رفسنجان تامین می شود، افزود: ۹ واحد مرغ تخمگذار نیز در این شهرستان وجود دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان در ادامه به اجرای طرح پرورش خیار سالم در این شهرستان در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: در رفسنجان چهار هزار و ۴۰۰ مترمربع گلخانه به کشت خیار اختصاص دارد که از این میزان ۴۰۰ متر مربع گلخانه به صورت کشت هیدروپونیک( کشت بدون خاک ) است.
وی افزود: بر اساس اجرای این طرح، در کشت خیار گلخانه ای خاکی (۴ هزار متر مربع) قرار است مبارزات شیمیایی انجام نشود و زمان کشت و بذر نیز مهم است و بستر کاشت نیز نباید آلوده باشد.
وی تاکید کرد: در راستای اجرای این طرح همچنین تا شعاع ۴۰ متری نباید گیاهی رشد کند چون احتمال آلودگی وجود دارد و نیز نباید از سموم غیرمجاز و سموم مجاز خطرناک استفاده شود و نیز دوره کارنس هم باید رعایت شود.
وی در مورد دوره کارنس گفت: از زمانی که سم به گیاه یا درخت پاشیده می شود تا زمان از بین رفتن اثر سم دوره کارنس است و در گلخانه ها دوره کارنس سموم باید کوتاه و سه روزه باشد.
بمانی با اشاره به افزایش ۴۰ درصدی قیمت محصول خیار سالم، خاطرنشان کرد: ۲۴ واحد گلخانه با سطحی معادل ۱۳ هکتار در رفسنجان وجود دارد که عمده محصول این گلخانه ها خیار است و بقیه نیز به کشت گوجه فرنگی، توت فرنگی و بادمجان می پردازند.

برچسب ها:
روراستی، رفسنجان، مرغ ویژه
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :