ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در نان

  • شناسه خبر: 19564
ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در نان

مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: افزودن هر نوع ماده اعم از جوش شیرین به نان ممنوع است.

به گزارش”روراستی” مجید کاظمی در جلسه شورای آرد و نان با موضوع امنیت نان افزود: کاهش نمک و ممنوعیت جوش شیرین از سالهای دور در رفسنجان اجرایی شده است.

وی تصریح کرد: از اول بهمن ماه سال جاری نان از نظر وجود بلانکت و رنگ آزمایش می شود، همچنین phنان که قبلا ۶٫۲ بود امسال ۶ شده است.

مسئول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان همچنین به دیگر ماده های غذایی موجود در بازار از جمله اسپری های زغفران و جوهر زغفران اشاره و اذعان کرد: این مواد فقط رنگ هستند و استفاده از آن مضر است.

وی متذکر شد: بعضی اسانس ها که استفاده می شود با کنترل مسئول فنی و انجام آزمایش باید مورد استفاده قرار گیرد.

 

برچسب ها:
رفسنجان، روراستی، ماده، نان
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

  • جعفر

    واقعا خوشحال شدیم که فرماندار مون در جلسه ی جوش شیرین حضور دارند اما در جلسه ی گرامیداشت انقلاب رفسنجان حضور ندارد. خدا قوت