به گزارش “روراستی” ناصر رئیسیفر، رئیس کانون کارفرمایان جایگاهداران سوخت در این مورد به اقتصادنیوز گفت: عرضه سوخت از طریق کارتهای هوشمند در ابتدا با اهداف مشخصی از جمله مدیریت، کنترل مصرف و نظارت بر میزان مصرف کاربریهای مختلف، آغاز شد و با توجه به سیاست عرضه بنزین دونرخی و چندنرخی، کاربرد خاص خود را هم داشت.
وی ادامه داد: با استفاده از این کارتها آمار و اطلاعت مربوط به میزان مصرف بنزین و همچنین تعداد خودروها مورد محاسبه قرار میگرفت؛ اما این مربوط به زمانی بود که مردم ملزم به استفاده از این کارتها بودند. در حال حاضر پس از تکنرخی شدن قیمت بنزین که بدون شک اجرای آن تصمیم کاملاً درستی بوده است، دیگر نیازی به وجود این کارتها احساس نمیشود، چرا که عملاً در حال حاضر بسیاری از مردم از کارتهای سوخت مربوط به جایگاهها استفاده میکنند.
رئیسیفرد تصریح کرد: بهرغم این مساله، همچنان امکان دسترسی به اطلاعات مربوط به مصرف سوخت روزانه بدون استفاده از اطلاعات کارتهای سوخت و از طریق خود جایگاههای سوخت نیز امکانپذیر است. بنابراین در حال حاضر از کارتهای سوخت و تجهیزات نصبشده در جایگاهها که هزینههای کلانی هم صرف آنها شده بود، صرفاً برای کسب اطلاعات آماری میزان مصرف سوخت در کشور استفاده میشود که میتوان به روشهای دیگری هم به این اطلاعات دسترسی پیدا کرد. در واقع دیگر دلیلی برای ادامه حیات کارت سوخت وجود ندارد.