به گزارش”روراستی” ملانوری در جلسه همایش رفسنجان، تدبیر، تلاش و توسعه افزود: با توجه به ظرفیت شهرستان در حوزه مسائل اقتصادی و اشتغال، در سالهای گذشته نگاه همه به کشاورزی و کاشت پسته در این شهرستان بوده و عمده مشاغل هم در حوزه کشاورزی است که با توجه به بحرانی بودن وضعیت آب نگاهمان را از تکمحصولی خارج کردهایم.
وی عنوان کرد: ۶۰ هزار تبعه بیگانه نیز مشاغل را در حوزه کشاورزی اشغال کردهاند و فرصتهای شغلی را در اختیار خود قرار دادهاند.
فرماندار رفسنجان با اشاره به برداشت منفی آب از سفرهها افزود: سالانه ۵۷۰ میلیون متر مکعب آب برداشت میشود که نسبت به ورودی آب به سفرههای آب زیرزمینی، ۱۴۰ میلیونمتر مکعب اضافه برداشت داریم.
وی با بیان اینکه در همایش رفسنجان، تدبیر، تلاش و توسعه بهدنبال ایجاد فرصتی برای معرفی شهرستان هستیم تا با برنامهای منسجم بتوانیم در رونق اقتصادی شهرستان تأثیرگذار باشیم، خاطرنشان کرد: برگزاری نمایشگاهی از تمام توانمندیهای رفسنجان از جمله برنامههای همایش است و میزبانی جشنواره بازیهای بومی محلی کشور نیز در این همایش را داریم.
فرماندار ویژه رفسنجان همچنین جشن ملی پسته و ثبت ملی پسته را دیگر برنامه همایش مذکور دانست و تصریح کرد: رفسنجان مهد تولید پسته است و باغ موزه پسته نیز در این شهرستان احداث میشود.
وی از برگزاری جشنواره بازی های بومی محلی کشور در همایش فوق یادکرد و گفت: رفسنجان با توجه به ظرفیتی که دارد قطب ترویج و توسعه بازیهای بومی محلی جنوبشرق کشور شود و در بحث آموزش رشتههای بازیهای بومی محلی فعالیت کند که امیدواریم تفاهمنامه آن در شهریورماه و زمان برگزاری همایش به امضا برسد.