با تقدیر از تلاش های حسین نظری، محمد حسنی به عنوان مدیر مس منطقه کرمان معرفی شد.
به گزارش”روراستی” بعد از ظهر امروز با حضور مدیرعامل مس منطقه کرمان، امام جمعه شهربابک، فرماندار شهربابک و جمعی از مسؤولان محلی و مدیران و کارکنان شرکت مس آیین تودیع و معارفه مدیر سابق و جدید مس منطقه کرمان در سالن آمفی تئاتر فجر مجتمع مس سرچشمه برگزار شد.
حسین نظری مدیر سابق مس منطقه کرمان در این آیین با اشاره به اینکه از ۲۳ سالگی کار در بخش ذوب را آغاز کردم و یک سال کارشناس خارج از چارت بودم، افزود: سال ۸۰ ریاست آزمایشگاه را بر عهده داشتم و ایزوی معتبر از آلمان اخذ کردیم.
نظری با اشاره به اینکه از سال ۸۰ مدیر امور آموزش بودم که کلید پیشرفت شرکت توسعه سرمایه انسانی است، تصریح کرد: نیاز است دورههای آموزش با جذابیت همراه باشد، در کنار این کارها آموزشهای خانواده و خودتوسعهای را به راه انداختیم.
مدیر سابق مس منطقه کرمان عنوان کرد: سال ۸۷ مدیر امور مهندسی شدم و در این مدت ۱۱۰ برنامه اجرایی تدوین شد که ۸۰ درصد آن محقق شد که از ماندگارترین برنامهها ساخت موتور توربین بخار نیروگاه حرارتی برای نخستین بار در کشور است.
مدیر سابق مس منطقه کرمان خاطرنشان کرد: طی ۴۰ ماه مدیریت مجتمع مس شهربابک را بر عهده داشتم و توانستیم ۴۰ رکورد تولید ثبت کنیم.
نظری اضافه کرد: از دی ماه سال ۹۲ معاون طرح توسعه شرکت مس و از اردیبهشت ۹۴ مدیر مس منطقه کرمان شدم.
افزایش سرمایه شرکت ملی مس به ۵ هزار میلیارد تومان
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس گفت: سرمایه این شرکت از ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به ۵ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
وی بیان داشت: با توافق هستهای ایران و پنج به علاوه یک، ایران از بحران تحریم تا حدی خارج شده و مسیر شکوفایی را حس کرده است.
مرادعلیزاده تصریح کرد: عصر جدیدی پیش روی کشور است، ما در دوره تحریم به خوداتکایی نسبی رسیدیم و ساخته شدیم.
وی با اشاره به اینکه از چالشهای مهمی که داشتیم، روابط گسترده با کشورهای شرق و غرب بود، افزود: امروز به دنبال چگونگی ارتباط با این کشورها در قالب سیاستهای اقتصاد مقاومتی هستیم.
مرادعلیزاده عنوان کرد: با خروج ایران از تحریم و اتکا به نقاط قوت اقتصاد ایران که اقتصادی متنوع است به توسعه میرسیم.
مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ادامه داد: تولید ناخالص ملی، نیروی انسانی، فرهنگ کارآفرینی و موقعیت جغرافیایی در رشد اقتصادی کشور نقشآفرین است و در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی میتوانیم از این عوامل بهره بگیریم.
وی گفت: ایران فرصت رشد یکهزار میلیارد دلاری تا سال ۲۰۳۵ دارد و برای این کار تا ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد دلار میتواند، سرمایهگذاری اتفاق افتد.
مرادعلیزاده بهرهوری در تمام زمینهها را از نیروی انسانی تا تجهیزات و ماشینآلات مهم ذکر و اضافه کرد: از ۹ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مس به ازای هر نفر به ۱۴٫۵ تن میرسیم که رشد خوبی است، اما در مقایسه با شرایط جهانی که ۲۳ تن است، خوب نیست.
کشور نیازمند نظام مالی کارآمد است
وی اظهار داشت: باید راه بهکارگیری نیروی انسانی را بهتر از گذشته یاد بگیریم.
مرادعلیزاده خاطرنشان کرد: کشور مصرفکننده اسید نیست، اما ما باید شرایط مصرف اسید را فراهم کنیم، ۱٫۵ تن ظرفیت منصوبه اسید است در حالی که ۸۰۰ هزار تن تولید میشود، بنابراین باید ظرفیت جدید ایجاد کنیم که هم شغل ایجاد میشود، هم بهرهوری دارد.
مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ادامه داد: کشور نیازمند نظام مالی کارآمد است و ما این نظام را از درون سیستمهای خود میتوانیم، ایجاد کنیم.
وی گفت: سال گذشته حدود ۵۰ درصد از هزینههای میدوک و خاتونآباد را نسبت به سال قبل آن پایین آوردیم.
مرادعلیزاده تصریح کرد: سال ۹۳ تحت تأثیر تحریمها مجبور شدیم، بخشی از هزینههای توسعه را از محل وام تأمین کنیم.
وی با بیان اینکه تا پایان سال جاری هزینههای تولید را تا ۳ هزار و ۵۰۰ دلار و تا سال آینده به ۳ هزار و ۱۰۰ دلار میرسانیم و در جذب سرمایهگذار کار میکنیم، افزود: با توجه به تحریمها با کمترین قیمت مس با ۴ هزار و ۷۰۰ دلار قرضها و یکهزار و ۴۰۰ میلیارد تومان وام پرداختیم و تا دو ماه آینده ۳۰۰ میلیارد تسهیلات ارزی را میپردازیم.
مرادعلیزاده عنوان کرد: سرمایه شرکت از ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به ۵ هزار میلیارد تومان افزایش یافته و وضعیت جاری شرکت در بهترین وضعیت است.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس با اشاره به اینکه آب به معنای حیات و نگرانی اصلی شرکت است، ادامه داد: برای طرح توسعه درهزار و چاه فیروزه معطل آب هستیم.
وی با تشریح اینکه برای رفع آلایندگی مجوز گرفتیم،گفت: با پول استمهال حقوق دولتی و اصلاح قیمت از یکهزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به حدود ۵۸۰ میلیارد تومان دولت مجوز سرمایهگذاری در اسید را داده که بعد از فروش آن پول دولت را پرداخت میکنیم.
مرادعلیزاده اضافه کرد: اگر بخواهیم، کود شیمیایی تولید کنیم تا اسید مصرف شود، باز هم نگرانی ما آب است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: شرکت مس روی نقطه جهش است و باید قدر این موقعیت را بدانیم.
مرادعلیزاده خاطرنشان کرد: استان کرمان به هشت منطقه تقسیم شده که شهرستانهای رفسنجان، شهربابک و انار منطقه شش هستند.
وی بیان داشت: شرکت مس معین این منطقه است که باید به نوعی از ظرفیتهایی که دارد، استفاده کرد و از امکانات ساختاری و سازماندهی شده برای منطقه هزینه کنیم.