استاد دانشگاه تربیت مدرس گفت: ۱۰ درصد افراد به ظاهر سالم حساسیت پرتوی دارند و نمی توانند استرس را تحمل کنندبه گزارش”روراستی” حسین مزدارانی در نخستین کنگره پیراپزشکی منطقه هشت آمایشی در پردیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با بیان اینکه انسانها روزانه در معرض ۶ هزار نوع ماده مضر از جمله عوامل محیطی، آب و هوا، شیمیایی و … قرار دارند، افزود: انجام رادیوگرافی نابجا موجب بروز مشکلاتی در آینده می شود و رادیولوژیهای بیمورد و نابجا در آینده مشکلاتی مانند سرطانها و … را به وجود می آورند.
وی تصریح کرد: امواج رادیویی و پارازیتها به نوعی در سلولهای بدن تأثیرگذار هستند و میتوانند، مشکلاتی را ایجاد کنند که در نهایت به سرطانزایی سلول منجر میشود.
مزدارانی با اشاره به استفاده پرتو در اکثر رشتههای پزشکی تصریح کرد: هر میزان کمی از اشعه و تشعشعها امکان به وجود آوردن بیماریها و سرطانها را دارد.
وی با بیان اینکه برخی سرطانهای شایع در ایران از جمله سرطان پوست، استخوان، خون و کبد و مری شیوع دارد، گفت: حدود ۱۰ درصد از افراد به ظاهر سالم، حساسیت پرتوی دارند و نمیتوانند، استرسها را تحمل کنند.
وی افزود: در واقع این افراد حساس به پرتو هستند و نمیتوانند، میزان شیمیدرمانی و پرتوافکنی را در آزمایشها یا در درمان تحمل کنند، پس میزان کم هم میتواند به افزایش سرطان کمک کند.
مزدارانی با تاکید بر اینکه رادیوگرافیهای ناخواسته نداشته باشیم، خاطرنشان کرد: پرتوگرافیها برای افراد به نحو مطلوب انجام شود و تعداد آن افزایش نیابد.
وی افزود: یکی از ترسهای تشعشعها این است که مشخص نیست در نسل بعد یا در چند نسل آینده علائم خود را نشان دهد
۱۰ درصد افراد به ظاهر سالم حساسیت پرتوی دارند
استاد دانشگاه تربیت مدرس گفت: ۱۰ درصد افراد به ظاهر سالم حساسیت پرتوی دارند و نمی توانند استرس را تحمل کنند
برچسب ها:
رفسنجان،روراستی،پیراپزشکی،منطقه
رفسنجان،روراستی،پیراپزشکی،منطقه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.