معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: برای برسی موضوع مرگ مادر ۱۹ ساله ۱۰ کمیته باید تشکیل شود و کار از همان روز اول در حال پیگیری و بررسی است.
به گزارش “روراستی” میرزابیگی در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه باید درسمان و تمام عبرتمان را از قرآن بگیریم، اظهار کرد: حضرت یونس (ع) علت اینکه مدتی در دل ماهی قرار گرفت قضاوت زودهنگامش بود و ما باید مراقب باشیم اول از همه زود قضاوت نکنیم و دوم اینکه قضاوتمان همراه با عدالت باشد.
وی با بیان اینکه اتفاق برای این مادر واقعا برای ما نیز ناگوار است، تصریح کرد: در یکی از رسانه های شهر نوشتند دانشگاه «سکوت کرده»، خیر ما اگر حرفی نمی زنیم سکوت نیست بلکه در حال پیگیری و بررسی هستیم.
وی تاکید کرد: باید مراقب باشیم اتفاقات تبدیل به تشنج نشود باید صبر کرد تا نتیجه بررسی ها عنوان شود.
این مسؤول خاطرنشان کرد: نتیجه نهایی ما این است که اگر قصوری توسط تیم درمان صورت گرفته باشد ما یکی یکی بررسی می کنیم، دوم اینکه بین قصور و طبیعی بودن موضوع مقایسه می شود و این مهم نیاز به زمان دارد.
وی با ذکر یک مثال ابراز کرد: در کشور اگر اختلاسی به وجود آید دو سال طول می کشد تا به پرونده رسیدگی شود اگرچه از اول هم مشخص باشد چه کسی مقصر بوده است.
میرزابیگی با ذکر این مطلب که در این مدت کمیته اولیه در زایشگاه نیک نفس تشکیل و موضوع را بررسی کرده اضافه کرد: کمیته بعدی در بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) تشکیل و مباحث ریز مطرح و سئوالات را به متخصصان مربوطه فرستادیم و منتظر جواب هستیم.
وی توضیح داد: افرادی که برای داوری انتخاب کردیم از خود زایشگاه و بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) هستند و اگر نیاز داشته باشیم از کرمان و یزد هم کارشناس و داور دعوت می کنیم تا بررسی بهتری انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: رسانه ها در رابطه با مرگ این خانم نتیجه موضوع و کار را از کارشناسان بیمارستان ها و دانشگاه ها نپرسند چراکه معاون درمان منبع خبر است و هر اتفاقی که بیفتد روند را به روابط عمومی دانشگاه اطلاع می دهیم تا به اطلاع مردم برسد.
میرزابیگی بیان کرد: وزن این نوزاد که آن رسانه چهار کیلوگرم عنوان کرده بود، چهار کیلو نبوده و این نوزاد ۳٫۵ کیلوگرم وزن داشته است که تفاوت آن زیاد است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در ادامه عنوان کرد: حداقل برای این موضوع باید ۱۰ کمیته گرفته شود و داوران مختلف بیایند و نظر دهند.
وی با اشاره به اینکه بیمار دی آی سی و آمبولی کرده و شک نداریم، تاکید کرد: اما ما می خواهیم ببینیم در روند درمان که آمبولی کرده آیا قصوری انجام شده یا خیر، بنابراین در خبر دادن بی عدالتی به خرج داده نشود.